πάσχα-στο-σπίτι-και-για-τους-πολιτικού-758141
ΠΟΛΙΤΙΚΗ | 01.05.2021 | 12:15

Πάσχα στο σπίτι και για τους πολιτικούς αρχηγούς

Σπίτι και αρνί στο φούρνο για τον Κυριάκο Μητσοτάκη που μετά το τηλεοπτικό του διάγγελμα για το «μη Πάσχα στο χωριό» ίσως να μην μπορούσε να κάνει κάτι άλλο από το να δώσει το καλό παράδειγμα.

Το οποίο ακολουθεί και ο Αλέξης Τσίπρας.  Που θα περάσει το Πάσχα, μαζί  με την οικογένεια του, στο Σούνιο, στο σπίτι που νοικιάζει. Ο Δημήτρης Κουτσούμπας θα μείνει και αυτός σπίτι θα βάλει φαγητό στον φούρνο.  Ο Κυριάκος Βελόπουλος θα μείνει στο σπίτι του στη Θεσσαλονίκη. Ο μόνος πολιτικός αρχηγός που ίσως περάσει το Πάσχα εκτός Αθηνών θα είναι ο Γιάνης Βαρουφάκης αν τελικά πάει Αίγινα.

Άφησα για το τέλος τη Φώφη Γεννηματά. Που θα μείνει σπίτι. Αλλά όπως γράφει ο «Βηματοδότης» δεν θα αρκεστεί στο να βάλει το αρνί στο φούρνο.

Θα ετοιμάσει και την περίφημη «μαγειρίτσα Γεννηματά». Που όσοι την έχουν δοκιμάσει λένε ότι είναι καταπληκτική. Η φήμη της έχει φτάσει τόσο μακριά που θρυλείται πως ένα Πάσχα που ήταν διακοπές κατόπιν αιτήματος έφτιαξε την περίφημη «Μαγειρίτσα Γεννηματά» για όλο το ξενοδοχείο!