Παπακώστα: Να απαντήσει το ΥΠΕΞ σε τι ωφελεί η αναγνώριση Γκουαϊδό

Με αφορμή την επίσημη αναγνώριση του Χουάν Γκουαϊδό ως μεταβατικό Πρόεδρο της Βενεζουέλας, η Πρόεδρος της Νέας Ελληνικής Ορμής (Ν.Ε.Ο.), Κατερίνα Παπακώστα-Σιδηροπούλου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ο νέος υπουργός Εξωτερικών δεν συμβουλεύεται με βάση την συνέχεια του κράτους την έμπειρη Ελληνική διπλωματία. Η πρώτη του απόφαση σε τι ωφελεί την χώρα και τα συμφέροντά μας;

Μια απόφαση στήριξης αμφιλεγόμενης προσωπικότητας σε χώρα εκτός Ευρώπης τι ανταπόδοση για την Ελλάδα έχει; Είναι, για να γίνω σαφής, όπλο στην διεκδίκηση των επανορθώσεων από την Γερμανία και του κατοχικού δανείου; Αλλιώς, δίχως win-win τι νόημα έχει αυτού του τύπου η αναγνώριση.

Οφείλει το Υπουργείο Εξωτερικών να απαντήσει, διότι μετά την επανεκκίνηση των συζητήσεων μεταξύ Μαδούρο και Γκουαϊδό πριν λίγες ημέρες, άλλα προοιωνίζει…».

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ, ΥΠΕΞ, ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ, ΓΚΟΥΑΙΔΟ, ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!