Παπαδημούλης: Υπέβαλλε παραίτηση αλλά δεν έγινε δεκτή -Κριτική από Τσίπρα, Κούλογλου

Την παραίτηση του από επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ υπέβαλε, σύμφωνα με πληροφορίες ο Δημήτρης Παπαδημούλης, κατά τη σημερινή συνεδρίαση των ευρωβουλευτών με τον Αλέξη Τσίπρα, παραδεχόμενος ότι έκανε λάθος με την ενοικίαση των ακινήτων του. Ωστόσο, η παραίτησή του δεν έγινε δεκτή από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος, ωστόσο άσκησε κριτική στον ευρωβουλευτή του κόμματος του για τον τρόπο με τον οποία χειρίστηκε την υπόθεση. Επιβεβαίωσε, δε, ότι όσο καιρό θα κατέχει δημόσιο αξιώμα, ο κ. Παπαδημούλης δεν θα λαμβάνει ούτε ένα ευρώ από τα ενοίκια των ακινήτων του.

Κριτική στον επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ άσκησε και ο ευρωβουλευτής Στέλιος Κούλογλου, ο οποίος είχε απειλήσει ότι τα αποχωρήσει από αυτήν. Συγκεκριμένα, ο κ. Κούλογλου, απευθυνόμενος στον κ. Παπαδημούλη του είπε ότι «έκανε λάθος που έβλαψε τόσο τον ίδιο όσο και την ομάδα των ευρωβουλευτών του κόμματος».

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΤΣΙΠΡΑΣ, ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ, ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ, ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ, ΚΡΙΤΙΚΗ, ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΕΥΡΩΟΜΑΔΑΣ, ΟΧΙ ΔΕΚΤΗ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!