Πάνος Σκουρλέτης: Ετοιμάζουμε τον ΣΥΡΙΖΑ TV

  • Απο Aftodioikisi Press
  • 25 Μαΐου 2020 - 12:51
  • Comments Off

Τη δημιουργία ραδιοφωνικού και τηλεοπτικού σταθμού, που θα λειτουργεί μέσω Διαδικτύου, προαναγγέλει ο γραμματέας του κόμματος Πάνος Σκουρλέτης, με συνέντεύξή του στην “Αυγή της Κυριακής”. “Οφείλουμε να στηρίξουμε τα μέσα στα οποία ο ΣΥΡΙΖΑ συμμετέχει ως μέτοχος με όλες μας τις δυνάμεις. Στο πλαίσιο αυτό, όπως ίσως γνωρίζετε, ετοιμάζεται και ένα διαδικτυακός ραδιοτηλεοπτικός σταθμός στο πλαίσιο της «Αυγής» και του Κόκκινου”.

Στην ίδια συνέντευξη,στην ενότητα για τα ΜΜΕ, ο Π. Σκουρλέτης αναφέρει πως “το πρώτο που πρέπει να αποκατασταθεί σήμερα στον χώρο τής ενημέρωσης είναι η πολυφωνία και να διασφαλιστεί η ανεξαρτησία των μέσων” και σημειώνει πως “το ΕΣΡ έχει αυτοακυρωθεί”, χωρίς να ζητάει την παραίτηση των μελών της Αρχής, στο οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ, με τη θεσμική συνδρομή του Νίκου Βούτση ως Προέδρου της Βουλής το επίμαχο διάστημα, είχε προτείνει 3 μέλη.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Α.Χαρίτσης έχει ζητήσει την αποχώρηση από τη θέση του Προέδρου της Αρχής, Αθανάσιου Κουτρομάνου. Το θέμα αυτό όμως δεν έχει τεθεί και εντός της Αρχής, από τα μέλη που έχει υποδείξει ο ΣΥΡΙΖΑ.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΝΟΣ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ, ΚΑΝΑΛΙ, ΣΥΡΙΖΑ TV


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!