Παναγούλης εκτός «γραμμής»: Ζητά να αναβληθούν οι εκλογές ΟΤΑ προκαλώντας πονοκέφαλο στο ΣΥΡΙΖΑ

Τη μετάθεση των αυτοδιοικητικών εκλογών τον Οκτώβριο ή Νοέμβριο προκειμένου να διεξαχθούν μαζί με τις εθνικές εκλογές ζήτησε μιλώντας στη Βουλή ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στάθης Παναγούλης.  Προτείνω να μετατεθούν οι αυτοδιοκητικές εκλογές Οκτώβριο ή Νοέμβριο», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παναγούλης. Στο σημείο αυτό τον διέκοψε ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης τονίζοντας χαρακτηριστικά:  «Ακούω με ενδιαφέρον τον ΣΔΥΡΙΧΖΑ να ζητάει αναβολή των  αυτοδιοικητικών εκλογών.  Δεν θέλετε να κερδίσετε»,  αναρωτήθηκε.

«Δεν είναι θέση του ΣΥΡΙΖΑ είναι προσωπική μου άποψη», απάντησε ο κ. Παναγούλης,  διευκρινίζοντας ότι θέλει να γίνουν μαζί με τις εθνικές εκλογές  για «να χάσετε μια και καλή».

Παράλληλα ο κ. Παναγούλης κατήγγειλε ότι  βρίσκεται ακόμη στους εκλογικούς καταλόγους το όνομα του αδελφού του, Αλέκου.

Να σημειωθεί ότι η αναβολή των αυτοδιοικητικών εκλογών ήταν ένα σενάριο που εκπορευόταν μέχρι πριν από μερικούς μήνες κυρίως από τη Χαριλάου Τρικούπη αλλά και τη ΝΔ, με το ΣΥΡΙΖΑ να υποστηρίζει ότι φοβούνται τις κάλπες. Σύμφωνα με αυτό το σενάριο που τελικώς απορρίφθηκε οι εκλογές θα πραγματοποιούνταν είτε τον προσεχή Οκτώβριο, Νοέμβριο είτε το φθινόπωρο του 2015.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΟΤΑ, ΕΚΛΟΓΕΣ, ΑΝΑΒΟΛΗ, ΣΤΑΘΗΣ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!