Παναγιωτακόπουλος κατά Ραγκούση και Λοβέρδου
Επίθεση κατά των υπουργών Γιάννη Ραγκούση και Ανδρέα Λοβέρδου εξαπολύει η «Αριστερή Πρωτοβουλία» του ΠΑΣΟΚ (Γιώργος Παναγιωτακόπουλος), με ανακοίνωσή της, καταλογίζοντάς τους ότι ενδιαφέρονται μόνο για το προσωπικό τους προφίλ και το προσωπικό πολιτικό τους μέλλον.
Επίθεση κατά Ραγκούση
Ο Γιάννης Ραγκούσης επικρίνεται για τη στάση του στην υπόθεση των ταξί, χαρακτηρίζεται «νεαρός και αναρριχώμενος πολιτικός, πάντοτε επιλεγμένος και ουδέποτε νομιμοποιημένος με την ψήφο του ελληνικού λαού».
Τίθεται, δε, το ερώτημα αν «προέχει η συλλογική κυβερνητική απόφαση ή το ατομικό γινάτι», ενώ του επιρρίπτονται ευθύνες για τον «Καλλικράτη», ο οποίος χαρακτηρίζεται «διάτρητος».
Επίθεση κατά Λοβέρδου
Η επίθεση στον Ανδρέα Λοβέρδο αφορά σε δηλώσεις του ότι «» και για τα περί προεκλογικής δημαγωγίας του ΠΑΣΟΚ πριν από τις εκλογές του 2009.
Ο υπουργός Υγείας επικρίνεται και για μια ακόμα δήλωσή του, ότι η κυβέρνηση μπορεί και να φύγει, και επισημαίνεται ότι με αυτό τον τρόπο αποδεικνύει ότι «ελάχιστα λογαριάζει την ετυμηγορία και τη σαφή εντολή του ελληνικού λαού».
Ο Ανδρέας Λοβέρδος κατηγορείται επίσης ότι «συνέβαλε, εδώ και 18 μήνες, στην αρνητική πορεία της κυβέρνησης», καθώς και ότι «προσπαθεί να ευτελίσει, προκαλέσει και λοιδορήσει ένα ολόκληρο Κίνημα».
Κριτική για κυβέρνηση
Επικρίσεις διατυπώνονται και για τη συνολική λειτουργία της κυβέρνησης, η οποία χαρακτηρίζεται ως «άβουλη, αδρανής και χωρίς συγκεκριμένο σχέδιο».
Προτεινόμενα άρθρα
17.06.2026 | 17:53
17.06.2026 | 16:55






