Π. Σκουρλέτης: «Η ΕΡΤ θα ξαναγίνει όπως ήταν»

Ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης, μιλώντας στον ΣΚΑΙ, δεσμεύτηκε ότι η αξιωματική αντιπολίτευση, εφόσον αναλάβει την ευθύνη της διακυβέρνησης, θα αποκαταστήσει το καθεστώς που ίσχυε στη δημόσια ραδιοτηλεόραση πριν την 11η Ιουνίου, όταν έπεσε το «μαύρο». Συγκεκριμένα, είπε τα εξής:

«Η κυβέρνηση έγραψε μια μαύρη σελίδα στην υπόθεση της δημοκρατίας και της ενημέρωσης. Είναι μια πράξη που ολοκληρώνει ένα διαρκές πραξικόπημα που ξεκίνησε στις 11 Ιουνίου όταν έκλεισε η ΕΡΤ. Είναι μια παράνομη ενέργεια. Η περίφημη Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου με την οποία έκλεισε η ΕΡΤ δεν ήρθε ποτέ στην Βουλή. Δεν είναι τυχαίο ότι η εισβολή των ΜΑΤ έγινε δύο μέρες μετά το χάρισμα των ψηφιακών συχνοτήτων στους ιδιοκτήτες των ιδιωτικών καναλιών. Από τη στιγμή που είναι παράνομες απολύσεις, είναι ηθικά επιβεβλημένο να αποκατασταθούν οι άνθρωποι. Οποιαδήποτε ανασυγκρότηση της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης θα ξεκινά από το καθεστώς που ίσχυε προ της 11ης Ιουνίου».

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΠΑΝΟΣ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ, ΕΡΤ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!