Π. Γερουλάνος: Θα πάω μέχρι τέλους, ανεξαρτήτως αποφάσεων άλλων - Aftodioikisi.gr
Τρίτη
30
Νοέμβριος
Back

Π. Γερουλάνος: Θα πάω μέχρι τέλους, ανεξαρτήτως αποφάσεων άλλων

Π. Γερουλάνος: Θα πάω μέχρι τέλους, ανεξαρτήτως αποφάσεων άλλων

«Αυτή την ώρα όλοι μας θα κάνουμε καλό και για τη χώρα μας και για τον χώρο αν επικεντρωθούμε στις πολιτικές, που μπορούν να πάνε τα πράγματα μπροστά. Θα το πάμε μέχρι τέλους, διότι αυτό το μήνυμα, το οποίο έχουμε είναι θετικό, είναι εποικοδομητικό, πιστεύουμε πως κάνει καλό στον τόπο.»

Αυτό τόνισε ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ κ. Παύλος Γερουλάνος, ξεκαθαρίζοντας ότι θα παραμείνει μέχρι τέλους στην κούρσα διαδοχής της Φώφης Γεννηματά στην ηγεσία του κόμματος, ανεξαρτήτως των αποφάσεων και μιας ενδεχόμενης υποψηφιότητας του Γιώργου Παπανδρέου.

Ο ίδιος πρόσθεσε: «Κάνουμε μια καμπάνια στον κόσμο που έχει γυρίσει την πλάτη στην κάλπη. Είναι περίπου δύο εκατομμύρια ψηφοφόροι, οι οποίοι αυτή τη στιγμή δεν πάνε καν να ψηφίσουν και πόσοι ακόμα ψηφίζουν κόμματα με μισή καρδιά. Σκοπός της καθόδου μου δεν είναι να κανιβαλίσω από τα υπάρχοντα, αλλά να ανοίξουμε έναν διάλογο με  ανθρώπους που δεν εμπιστεύονται πια την πολιτική και να μιλήσουμε για θέματα, που αφορούν την Ελλάδα του Αύριο. Και αυτή είναι η υποψηφιότητά μου.»

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!