όταν-το-alter-ego-του-μητσοτάκη-άδειασε-τ-714170
ΠΟΛΙΤΙΚΗ | 09.06.2021 | 10:21

Όταν το «alter ego» του Μητσοτάκη «άδειασε» τον Χρυσοχοΐδη…

Μπορεί επισήμως η κυβέρνηση να στηρίζει τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, όμως φαίνεται ότι η ρήση «όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά» μάλλον ισχύει για την περίπτωση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη. Και ο Neo εξηγείται: προφανώς, τα σενάρια ανασχηματισμού που έχουν δει το φως της δημοσιότητας δεν αποτελούν ούτε «ευσεβείς πόθους» των εχθρών του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ούτε αποκυήματα φαντασίας.

Αυτό δεν προκύπτει τόσο από πληροφορίες όσο και από την εξαιρετικά περίεργη δήλωση του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ, Άκη Σκέρτσου, που επί της ουσίας περιέγραψε τον Χρυσοχοΐδη ως έναν υπουργό που… μένει μέχρι να φύγει.

«Συνεχίζει να έχει την εμπιστοσύνη του πρωθυπουργού ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη;», ήταν η ερώτηση που δέχθηκε ο Άκης Σκέρτσος σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στα «Παραπολιτικά» και έδωσε την εξής απάντηση: «όλοι οι υπουργοί έχουν την εμπιστοσύνη του πρωθυπουργού μέχρι να υπάρξει κάποια αλλαγή». Τώρα, αν εσείς απ’ αυτή την απάντηση καταλάβατε ότι ο Χρυσοχοΐδης μπορεί να αισθάνεται ακλόνητος στην Κατεχάκη, τότε προφανώς βλέπετε εντελώς διαφορετικά τα πράγματα…