όταν-ο-μετακλητός-γρηγόρης-ψαριανός-κ-497449
ΠΟΛΙΤΙΚΗ | 14.12.2020 | 09:46

Όταν ο μετακλητός Γρηγόρης Ψαριανός κατήγγειλε του μετακλητούς

O πολιτικός γυρολόγος Γρηγόρης Ψαριανός (ΚΚΕεσωτ, ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜΑΡ, Ποτάμι) κατέληξε στη ΝΔ, αλλά οι ψηφοφόροι της δεν τον τίμησαν στις εκλογές του 2019. Αντεξε 17 μήνες εκτός καρέκλας. Σήμερα την βρήκε ή του την βρήκαν.

Η αποκάλυψη ότι η πρώην βουλευτής διορίστηκε… μετακλητός στο Μέγαρο Μαξίμου –και, συγκεκριμένα, στο γραφείο του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Παναγιώτη Πικραμμένου, προκάλεσε πλήθος αντιδράσεων.

Ο Ψαριανός επέλεξε να «βολευτεί» παρότι συστηνόταν ως «φανατικός αντικρατιστής», ενώ διαρκώς κεραυνοβολούσε τον ΣΥΡΙΖΑ για… «στρατιές μετακλητών στο Μαξίμου».

Τώρα, όμως, έγινε ο ίδιος ένας τέτοιος, αποδεικνύοντας ότι για κάποιους, ακόμη και τα όρια της στοιχειώδους προσωπικής αξιοπρέπειας και αυτοσεβασμού είναι μία εξαιρετικά ελαστική έννοια…

Το κακό με τον ΓρηγόρηΨαριανό, είναι ότι δεν ζούμε στη χώρα των λωτοφάγων.  Και θυμόμαστε. Θυμόμαστε ότι στις 7 Ιουνίου του 2016 σε ερώτηση μαζί με τον έτερο βουλευτή του Ποταμιού –και νυν της ΝΔ- Γιώργο Αμυρά, μιλούσε τις… «στρατιές μετακλητών στο Μαξίμου», προς τον τότε υπουργό Επικρατείας, Αλέκο Φλαμπουράρη και εξαπέλυε κεραυνούς… Τώρα ακολούθησε την ίδια διαδρομή. Γιατί μετακλητοί υπάλληλοι πάντα χρειάζονται και πάντα θα υπάρχουν… Εκτός στις περιπτώσεις που …αξιοποιούνται για να πουλήσεις φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες. Όπως έκανε ο Ψαριανός παλιότερα στην ανάρτηση που ακολουθεί: