Ομολογία Κοτανίδου: Παίρνουμε λάθος αποφάσεις στην Επιτροπή Λοιμωξιολόγων -Και «καρφιά» Βενιζέλου για Χαρδαλιά (βίντεο)

Ομολογία Κοτανίδου»: Παίρνουμε λάθος αποφάσεις στην Επιτροπή Λοιμωξιολόγων -Και «καρφιά» Βενιζέλου σε Χαρδαλιά (βίντεο)

Ομολογία Κοτανίδου»: Παίρνουμε λάθος αποφάσεις στην Επιτροπή Λοιμωξιολόγων -Και «καρφιά» Βενιζέλου για Χαρδαλιά (βίντεο)

Στην ομολογία ότι η Επιτροπή Λοιμωξιολόγων του υπουργείου Υγείας της οποίας είναι μέλος, οδηγείται τις περισσότερες φορές σε λάθος αποφάσεις προχώρησε η Αναστασία Κοτανίδου, καθηγήτρια Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και διευθύντρια ΜΕΘ Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός».

«Συμφωνώ ότι στην επιτροπή ενώ είχαμε πάρει το σωστό δρόμο στην αρχή, κάπου στη μέση τον χάσαμε αυτό τον σωστό δρόμο και τώρα δεν μπορούμε να ξαναβρούμε τον βηματισμό μας. Γίνονται κάποιες προσπάθειες, δεν ξέρω πόσο αποτελεσματικές θα είναι αυτές, όμως η εντύπωσή μου είναι ότι όλοι έχουμε κουραστεί, οι συνεδριάσεις της επιτροπής είναι πολύωρες, με πάρα πολλές συζητήσεις με πάρα πολλά θέματα τα έρχονται στην επιτροπή και ενδεχομένως αυτό να μας οδηγεί τις περισσότερες φορές σε κάποιες λάθος αποφάσεις και δυστυχώς στη λάθος μεταφορά αυτών των αποφάσεων», είπε χαρακτηριστικά η κ. Κοτανίδου, μιλώντας σε διαδικτυακή εκδήλωση του Κύκλου Ιδεών του Β. Βενιζέλου, με θέμα «Πανδημία και κοινωνική συνοχή».

«Καρφιά» Βενιζέλου σε Χαρδαλιά

Το έναυσμα για την ομολογία της κ. Κοτανίδου έδωσε ο διοργανωτής της εκδήλωσης Β. Βενιζέλος ο οποίος , ο χαρακτήρισε την Επιτροπή «μαύρο κουτί» κάνοντας λόγο για συγκρούσεις και πλούσιο διάλογο στο εσωτερικό της. «Μετά όμως βγαίνει ένα χαρτάκι και το ανακοινώνει η κυβέρνηση, ο κ. Χαρδαλιάς. Μήπως αυτό δημιουργεί αυτό ένα πρόβλημα νομιμοποίησης και αποδοχής των μέτρων;», αναρωτήθηκε ο κ. Βενιζέλος, αφήνοντας σαφώς, να εννοηθεί ότι διαφωνεί με αυτή την τακτική.

Δείτε το βίντεο στο 1:40

ΥΓΕΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΚΑΡΦΙΑ, ΟΜΟΛΟΓΙΑ, ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ, ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΟΙΜΟΞΙΟΛΟΓΩΝ, ΚΟΤΑΝΙΔΟΥ, ΛΑΘΟΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]