Ομόφωνη έγκριση του σχεδίου πολιτικής απόφασης από την ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ

Ομόφωνα εγκρίθηκε το βράδυ του Σαββάτου το σχέδιο πολιτικής απόφασης από τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

Η συνεδρίαση, που πραγματοποιήθηκε σε ξενοδοχείο της Αθήνας, ήταν η τελευταία για το καλοκαίρι. Διεξήχθη σε ήρεμο κλίμα και εξέτασε, σύμφωνα με πληροφορίες, τη διεθνή οικονομική και πολιτική συγκυρία, το Κυπριακό και τους άξονες του πολιτικού σχεδίου του ΣΥΡΙΖΑ κατά την επόμενη περίοδο.

Τους συνέδρους απασχόλησαν οι προοπτικές της οικονομίας, η έξοδος της χώρας στις αγορές, καθώς και τα επόμενα βήματα, με δεδομένο τον στόχο της κυβέρνησης, όπως ετέθη την Παρασκευή από τον πρωθυπουργό, για οριστική έξοδο από τα μνημόνια και την επιτροπεία έως τον Αύγουστο του 2018.

Στο θέμα αυτό επικεντρώθηκε κι η ομιλία του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, το βράδυ της Παρασκευής, από το βήμα του συνεδρίου.

Μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός επανέλαβε τον στόχο της οριστικής εξόδου από τα μνημόνια και την επιτροπεία στο τέλος του προγράμματος, τον Αύγουστο του 2018 και τόνισε πως τώρα πρέπει να επιταχυνθεί το έργο της κυβέρνησης. Σε έναν σύντομο απολογισμό του κυβερνητικού έργου, ο πρωθυπουργός υποστήριξε πως «παρά τις μεγάλες δυσκολίες, καταφέραμε να σταθούμε στο ύψος των απαιτήσεων και της εμπιστοσύνης του λαού μας».

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΣΥΡΙΖΑ, ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ, ΚΕ ΣΥΡΙΖΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!