Ολοκληρώθηκε το προσυνέδριο της ΝΔ στη Ρόδο

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες το προσυνέδριο της Ν.Δ. στη Ρόδο, παρουσία αρκετών στελεχών από τη Ρόδο και τα άλλα νησιά. Ήταν το πρώτο προσυνέδριο του κόμματος που έγινε, το οποίο στέφθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία, ενώ παρόμοιες διαδικασίες θα γίνουν σε όλη τη χώρα, μέχρι να γίνει το συνέδριο τον Ιούνιο.

Oι εκπρόσωποι των φορέων είχαν την ευκαιρία να καταθέσουν τις απόψεις και τις προτάσεις τους ζητώντας να υιοθετηθούν από τη Νέα Δημοκρατία και την κυβέρνηση.

Με εβδομήντα τρεις συνολικά φορείς των νησιών συναντήθηκαν τα κλιμάκια της Νέας Δημοκρατίας ενόψει του προσυνεδρίου του κόμματος, που πραγματοποιήθηκε χθες στη Ρόδο με ιδιαίτερη επιτυχία.

O γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας Μ. Κεφαλογιάννης δήλωσε εντυπωσιασμένος από τις επαφές που έγιναν στη Ρόδο και τόνισε την ανάγκη ενίσχυσης του τουρισμού που αποτελεί βασικό πυλώνα της οικονομίας.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΡΟΔΟΣ, ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΠΡΟΣΥΝΕΔΡΙΟ, ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]