οικονόμου-σε-τσίπρα-να-ζητήσει-συγγνώ-1105133
ΠΟΛΙΤΙΚΗ | 22.01.2023 | 11:13

Οικονόμου σε Τσίπρα: Να ζητήσει συγγνώμη για το νεκρό παιδί στον Έβρο έστω και 4 μήνες μετά

Να ζητήσει συγγνώμη «έστω και 4 μήνες μετά», καλεί τον Αλέξη Τσίπρα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, για την ιστορία με τον νεκρό παιδί μεταναστών στον Έβρο, η οποία τελικά αποδείχθηκε ότι ήταν fake news.

«Άραγε [ο Αλέξης Τσίπρας] αισθάνεται μετανιωμένος, που έλεγε ψέματα στον ελληνικό λαό; Αισθάνεται ντροπή, που διέσυρε διεθνώς την Πατρίδα του», αναρωτιέται στη δήλωσή του ο Γιάννης Οικονόμου, σχολιάζοντας το σημερινό (22.1.2023) δημοσίευμα της «Καθημερινής της Κυριακής» για τον Έβρο.

Η δήλωση του Γιάννη Οικονόμου για τον Αλέξη Τσίπρα:

«Ο κ. Τσίπρας, από το βήμα της ΔΕΘ στις 18 Σεπτεμβρίου 2021, δήλωνε με ύφος κήνσορα: “σε αυτή τη νησίδα διεξήχθη ένα δράμα 38 ατόμων, το οποίο οδήγησε και στο θάνατο ενός κοριτσιού 7 ετών. Θέλετε, λοιπόν, να ζητήσουμε συγγνώμη, για ποιο λόγο;”.

Άραγε, σήμερα, μετά τις αποκαλύψεις της «Καθημερινής της Κυριακής», αισθάνεται μετανιωμένος, που έλεγε ψέματα στον ελληνικό λαό; Αισθάνεται ντροπή, που διέσυρε διεθνώς την Πατρίδα του -δίνοντας μάλιστα όπλα στους εχθρούς της- για να ικανοποιήσει το προσωπικό του μένος εναντίον του Πρωθυπουργού; Αισθάνεται συντριβή, που έσπευσε να υιοθετήσει και να αναπαράγει τα ψέματα όσων σκηνοθέτησαν το περιστατικό με δόλιες προθέσεις;

Ο κ. Τσίπρας, έστω και τέσσερεις μήνες μετά, επιβάλλεται, συναισθανόμενος το μέγεθος της αδικίας που διέπραξε, να ζητήσει τη συγγνώμη που οφείλει εδώ και καιρό».