οικονόμου-η-μελέτη-τσιόδρα-λύτρα-δεν-ή-934387
ΠΟΛΙΤΙΚΗ | 16.12.2021 | 12:59

Οικονόμου: Η μελέτη Τσιόδρα -Λύτρα δεν ήταν σε γνώση του πρωθυπουργού

Η επιστημονική μελέτη Τσιόδρα -Λύτρα δεν ήταν σε γνώση του πρωθυπουργού, δεν είχε παραδοθεί ούτε στον πρωθυπουργό ούτε σε κανέναν συνεργάτη στο Μέγαρο Μαξίμου πριν την δημοσίευσή της.

Αυτό δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

Από την έναρξη της πανδημίας η κυβέρνηση επέλεξε να αξιοποιήσει την επιστημονική γνώση. Οι επιστημονικές έρευνες δεν πρέπει να ευτελίζονται για την εξυπηρέτηση κομματικών συμφερόντων πράγμα που επιχειρεί ο κ. Τσίπρας. Εργαλειοποιώντας την επιστήμη δείχνει ότι ούτε την κατανοεί ούτε την σέβεται. Εκμεταλλεύεται με τρόπο χυδαίο και ευτελή τον φόβο και την αγωνία για την πανδημία, υπογράμμισε ο κ. Οικονόμου.

Η διασωλήνωση ασθενών εκτός ΜΕΘ γίνεται από ανάγκη, υποστήριξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και τόνισε ότι σκόπιμα ο κ. Τσίπρας επικεντρώνει απο όλη τη μελέτη στις ΜΕΘ.

Η ελληνική κοινωνία γνωρίζει τι παρέδωσε ο κ. Τσίπρας και τι έχει πετύχει ο κ. Μητσοτάκης και η κυβέρνηση, τόνισε ο κ. Οικονόμου.

Ο κ. Οικονόμου εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα.

Ο κ. Τσίπρας στέρησε από τη χώρα το ενιαίο μέτωπο που χρειαζόμασταν για να αντιμετωπίσουμε την πανδημία. Οι θάνατοι είναι ως ένα βαθμό αντανάκλαση της ασύνετης συμπεριφοράς του κ. Τσίπρα. Αρνείται την αξία της επιστήμης συντασσόμενος με τον Πολάκη, δήλωσε.