οικονόμου-για-τσίπρα-στον-άρειο-πάγο-ά-949197
ΠΟΛΙΤΙΚΗ | 05.12.2022 | 12:19

Οικονόμου για Τσίπρα στον Άρειο Πάγο: Άκρως επικίνδυνος και εθνικά επιζήμιος ο υπαινιγμός του

«Η Δικαιοσύνη στην Ελλάδα επιτελεί τον ρόλο της ως ένας εκ των βασικών πυλώνων της Δημοκρατίας μας. Απέναντι σε τεκμηριωμένες καταγγελίες και βάσιμους ισχυρισμούς, παρεμβαίνει και δεν επιτρέπει την παραμικρή σκιά», τονίζει σε δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου για την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στον Άρειο Πάγο για την υπόθεση των παρακολουθήσεων.

Σύμφωνα με τον κ. Οικονόμου, «το ίδιο είμαστε βέβαιοι ότι κάνει και σε ό,τι αφορά όσα δημοσιεύονται την τελευταία περίοδο. Η κυβέρνηση έχει από την πρώτη στιγμή δηλώσει την απόλυτη εμπιστοσύνη της στη δικαστική έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη. Αυτός είναι και ο μόνος θεσμικά ορθός τρόπος προκειμένου να διελευκανθεί κάθε πτυχή της υπόθεσης αυτής σε ότι αφορά είτε τους αυτουργούς, είτε τους μυθοπλάστες. Καλοσωρίζουμε στην αντίληψη αυτή και τον κ. Τσίπρα ο οποίος εξέφρασε σήμερα την εμπιστοσύνη του στο θεσμό της Ελληνικής Δικαιοσύνης.

ΥΓ: Είναι άκρως επικίνδυνο και εθνικά επιζήμιο, ιδιαίτερα στις σημερινές συνθήκες, να διατυπώνεται ο υπαινιγμός ότι ο Πρωθυπουργός δεν εμπιστεύεται την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων της πατρίδας μας».