Οικονόμου για Εύβοια: «Κινούμαστε γρήγορα αλλά με το Θεό δεν τα βάζει κανείς» - Aftodioikisi.gr
Τετάρτη
20
Οκτώβριος
Back
Οικονόμου για Τσίπρα: Παροχές χωρίς κοστολόγηση

Οικονόμου για Εύβοια: «Κινούμαστε γρήγορα αλλά με το Θεό δεν τα βάζει κανείς»

Οικονόμου για Εύβοια: «Κινούμαστε γρήγορα αλλά με το Θεό δεν τα βάζει κανείς»

Να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από τις πλημμύρες στην Εύβοια επιχείρησε κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ο κ. Οικονόμου, συμπερασματικά, υποστήριξε ότι η κυβέρνηση κινήθηκε γρήγορα για την προστασία των περιοχών που κάηκαν και σε ότι αφορά τις καταστροφές, είπε ότι με το Θεό δεν μπορεί να τα βάλει κανείς.

Στην Εύβοια βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή αρμόδιοι υπουργοί. Για τις καταστροφές στη Βόρεια Εύβοια, παρά τις εργώδεις προσπάθειες ήταν ανθρωπίνως αδύνατον να επιλυθούν όλα τα προβλήματα» σημείωσε ο κ. Οικονόμου.

Απομακρύνθηκαν καμένοι κορμοί και είναι σε εξέλιξη μία σειρά από παρεμβάσεις πρόσθεσε και σημείωσε ότι βρίσκονται σε εξέλιξη αντιπλημμυρικά και αντιδιαβρωτικά έργα και εντός της εβδομάδα θα ξεκινήσουν και άλλα.

Μόνο στη Λίμνη της Εύβοιας, τόνισε εργάζονται πάνω από 500 άτομα στην περιοχή τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Οικονόμου.

«Είναι ανθρωπίνως αδύνατο να επιλυθούν όλα τα προβλήματα αλλά εμείς έχουμε μαζέψει τους έξι μήνες ερευνών και αποτιμήσεων, σε ενάμιση. Έχουμε αποδείξει ότι είμαστε δίπλα στους πολίτες. Δεν ελέγχουμε τα φαινόμενα αλλά ελέγχουμε τις συνέπειές τους», τόνισε ο κ. Οικονόμου

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!