οικονόμου-εκτός-τόπου-και-χρόνου-τα-σε-942886
ΠΟΛΙΤΙΚΗ | 10.03.2022 | 12:46

Οικονόμου: Εκτός τόπου και χρόνου τα σενάρια εκλογών

Εκτός τόπου και χρόνου χαρακτήρισε τα σενάρια περί πρόωρων εκλογών ο Γιάννης Οικονόμου.

Απαντώντας σε ερώτηση για τις εκτιμήσεις των κομμάτων της αντιπολίτευσης για εκλογές τον Μάιο, τις χαρακτήρισε παντελώς αβάσιμες.

Ο κ. Οικονόμου επανέλαβε ότι στόχος της κυβέρνησης είναι να υπάρχει ένα κλίμα σταθερότητας σε αυτή τη δύσκολη περίοδο και ότι δεν υπάρχει σκέψη για πρόωρες κάλπες.

Μέλημα του πρωθυπουργού κάθε μέρα να παίρνουμε τις αποφάσεις για την καλύτερη αντιμετώπιση των δυσμενών εξελίξεων. Οποιαδήποτε συζήτηση περί εκλογών αυτή τη στιγμή είναι εκτός τόπου και χρόνου, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απάντησε με το «ότι είναι εκτός τόπου και χρόνου κάθε συζήτηση για εκλογές» στο ερώτημα για τα σενάρια που αφορούν την αλλαγή του εκλογικού νόμου.

Όσον αφορά στις ανατιμήσεις ο Γιάννης Οικονόμου δήλωσε ότι η «στήριξη καταναλωτών, επιχειρήσεων και αγροτών για την κάλυψη σημαντικού μέρους -όχι όλου προφανώς- των ενεργειακών ανατιμήσεων θα συνεχιστεί για όσο διαρκεί η κρίση, ενώ στο αμέσως επόμενο διάστημα -όπως ξεκαθάρισε και ο Πρωθυπουργός- θα ανακοινωθούν και θα δρομολογηθούν στοχευμένα μέτρα για την στήριξη των οικονομικά ασθενέστερων συμπολιτών μας».