Οικονόμου: Έχουν γίνει λάθη αλλά τώρα είναι η ώρα της μάχης-Στα Βίλια είναι όλες οι δυνάμεις

  • Απο Aftodioikisi News
  • 19 Αυγούστου 2021 - 13:34
  • Comments Off

Οικονόμου: Έχουν γίνει λάθη αλλά τώρα είναι η ώρα της μάχης -Στα Βίλια είναι όλες οι δυνάμεις

Έγιναν λάθη αλλά τώρα είναι η ώρα της μάχης.

Σε αυτή την πρόταση συμπυκνώνεται η κυβερνητική γραμμή για τις φωτιές, όπως τουλάχιστον την εξέφρασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Η Κυβέρνηση και ο κρατικός μηχανισμός δεν σήκωσαν τα χέρια ψηλά, δεν παρέμειναν θεατές, δεν αναλώθηκαν σε επικοινωνιακούς χειρισμούς. Όλοι μάχονται, καθένας από το πόστο του. Είμαστε εδώ όρθιοι, ψύχραιμοι και οργανωμένοι. Όποιος δρα κάνει και λάθη. Τα αναγνωρίζουμε με γενναιότητα και ειλικρίνεια. Το είπαμε θα το ξαναπούμε. Τώρα όμως είναι η ώρα της μάχης. Και αυτή την ώρα πρέπει να στηρίξουμε τους ανθρώπους της πρώτης γραμμής. Πρέπει να στηρίξουμε τους πυροσβέστες , όλους όσους μάχονται με τη φωτιά,τόνισε.

Ο κ. Οικονόμου δέχθηκε αρκετές ερωτήσεις για το μέτωπο των πυρκαγιών και ειδικά για αυτή στη Βίλια που καίει ανεξέλεγκτα επί 4 μέρες.

«Όλες οι δυνάμεις είναι εκεί». Στη φωτιά επιχειρούν 29 εναέρια μέσα και 400 πυροσβέστες τόνισε ο κ. Οικονόμου και απέδωσε την επιμονή της στις αντίξοες καιρικές συνθήκες του προηγούμενου διαστήματος.

Όταν ρωτήθηκε αν μπορεί να περιγράψει τα λάθη που έγιναν, απέφυγε να απαντήσει λέγοντας ότι τώρα είναι η ώρα της μάχης.

Ο κ. Οικονόμου δεν απάντησε και στο ερώτημα για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης λέγοντας ότι σε αυτό μπορεί να απαντήσει μόνο ο Πρωθυπουργός.

Ξεκαθάρισε πάντως ότι δεν αποτελούν ανασχηματισμό οι πρόσφατες αλλαγές που έγιναν πρόσφατα.

Τέλος ο κ. Οικονόμου, δήλωσε ότι την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξουν ανακοινώσεις από την πλευρά της Κυβέρνησης για το συνολικό πλαίσιο διαχείρισης της πανδημίας από το φθινόπωρο και μετά.

Δεν τελειώσαμε με την πανδημία. Η κυβέρνηση διαθέτει όλα τα μέσα και απαιτείται από όλους η μεγίστη σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Η πραγματικότητα για τους ανεμβολίαστους είναι πως «είτε θα εμβολιαστούν, είτε θα νοσήσουν» θέτοντας σε κίνδυνο τους ίδιους και τους γύρω τους. Είναι ηθικά απαράδεκτο», τόνισε  ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, ΛΑΘΗ, ΕΥΘΥΝΕΣ, ΒΙΛΙΑ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]