Οικογένεια Πατούλη: Η Μαρίνα πρόλαβε τον Γιώργο -Φτιάχνει «κόμμα γυναικών»;  

Οικογένεια Πατούλη: Η Μαρίνα πρόλαβε τον Γιώργο -Φτιάχνει «κόμμα γυναικών»;  

Οικογένεια Πατούλη: Η Μαρίνα πρόλαβε τον Γιώργο -Φτιάχνει «κόμμα γυναικών»;  

Για «κόμμα Πατούλη» ακούμε συνέχεια και «κόμμα Πατούλη», τον οποίο, έτσι κι αλλιώς, από παλιά έχει προγραμμένο ο Κ. Μητσοτάκης, δεν βλέπουμε. Φαίνεται, όμως ότι εκεί που δεν τολμά ο περιφερειάρχης, τολμά η πρώην σύζυγός του Μαρίνα Πατούλη.

Έτσι, αν παρατηρήσει κανείς τις αναρτήσεις – δηλώσεις της τις τελευταίες ημέρες, κάνει συνεχείς αναφορές στην ίδια ως γυναίκα και ως μητέρα, και στην αδιαφορία του περιφερειάρχη για την οικογένειά του και τον γιο τους, χτυπώντας τον εκεί που πονάει: Στην ψήφο των γυναικών!

Παράλληλα μιλά για την συμπαράσταση που δέχεται από χιλιάδες γυναίκες στα social media και όχι μόνο.

Ο νέος δρόμος

Αποκορύφωμα, η προχθεσινή της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με την οποία, στην ουσία προαναγγέλλει «κόμμα γυναικών».

Λέει, συγκεκριμένα, η κ. Πατούλη:

«Συγκινημένη. Το λιγότερο. Ευγνώμων. Το περισσότερο. Σε όλες εσάς τις γυναίκες _ φίλες σας νιώθω πια, που με τα λόγια σας μου δώσατε μια δύναμη πιο δυνατή από εκείνη που πίστευα πως έχω. Κάθε ιστορία σας, κάθε φράση σας, κάθε συλλαβή σας, κάθε “Μαρίνα σε καταλαβαίνω γιατί τα έχω περάσει”, αποτελούν πλέον για μένα το έναυσμα για να ξεπεράσουμε όλες μαζί όσα για τον λάθος λόγο και με τον λάθος τρόπο, μας κρατούσαν στάσιμες στον πόνο του χωρισμού. Σας διάβασα, σας ξαναδιάβασα μέχρι που αποστήθισα τα αδιέξοδα μας. Όσα μας “χάραξαν» τα αφήνουμε πίσω. Ο νέος δρόμος που θα χαράξουμε όλες μαζί ανοίγεται από σήμερα μπροστά μας. Και θα είναι τόσο μεγάλος και τόσο φωτεινός όσο ποτέ δεν φανταζόμασταν… Σας στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά …(φωτό αρχείου )Αύριο το πρωί εξιτήριο -από όλα όσα με πονάνε-❤️Σας αγαπώ Μαρινα!».

Κατά πολλούς, και συνομιλητές της κ. Πατούλη, η φράση: Ο νέος δρόμος που θα χαράξουμε όλες μαζί ανοίγεται από σήμερα μπροστά μας. Και θα είναι τόσο μεγάλος και τόσο φωτεινός όσο ποτέ δεν φανταζόμασταν…», αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά….

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΟΥΛΗΣ, ΜΑΡΙΝΑ ΠΑΤΟΥΛΗ, ΚΟΜΜΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!