Οι οκτώ υποψήφιοι της ΝΔ στη Μαγνησία (ονόματα)

Πανέτοιμο είναι το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας για τις βουλευτικές εκλογές, όποτε και αν ανακοινωθούν από την κυβέρνηση ότι θα πραγματοποιηθούν. Απομένει να το ανακοινώσει ο πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης, μαζί με όλα στην Ελληνική επικράτεια, όταν το κρίνει, δεδομένου ότι όλοι γνωρίζουν ήδη ότι θα δώσουν την “μάχη”.
Πληροφορίες αναφέρουν από τη ΝΔ, ότι η αξιολόγηση έχει γίνει, ο πρόεδρος έχει δει και συνομιλήσει με πάρα πολλούς και θεωρείται, ότι έχει καταλήξει στην οχτάδα που θα εκπροσωπήσει την γαλάζια παράταξη τοπικά.

Οι στόχοι που θέτει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία, είναι να βγει, όχι μόνον πρώτο κόμμα, αλλά να πετύχει και την αυτοδυναμία, ώστε να δημιουργήσει κυβέρνηση, η οποία ίσως να έχει και εξωκοινοβουλευτικά στελέχη πέραν των «συνόρων» της.

Στη Μαγνησία, ο στόχος είναι να εκλέξει τρεις βουλευτές στο κοινοβούλιο, αλλά αυτό θα εξαρτηθεί από πολλές παραμέτρους και από το ποσοστό που θα πάρει, τις ψήφους που θα κερδίσει, αλλά και το τελικό ποσοστό που θα λάβει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν άνοδο της ΝΔ στη Μαγνησία, αλλά η εκλογή τριών βουλευτών, θα εξαρτηθεί από το ψηφοδέλτιο και την δουλειά που έχουν ξεκινήσει ήδη όλα τα στελέχη και οι υποψήφιοι.

Το ψηφοδέλτιο έχει πολλές νέες υποψηφιότητες και από το τελευταίο του 2015 οι μόνοι που θα μετέχουν θα είναι ο νυν βουλευτής Χρήστος Μπουκώρος, η πρώην υφυπουργός υγείας Ζέττα Μακρή και ο αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Καλτσογιάννης.

Στην οχτάδα, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν ήδη κλείσει θέσεις, εκτός των τριών προαναφερομένων, οι γιατροί Αθανάσιος Λιούπης και Κωνσταντίνος Μαραβέγιας, η Κατερίνα Πατσογιάννη, μέλος της ΚΠΕ της ΝΔ, υπάλληλος σήμερα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας, η καταγόμενη από τον Αλμυρό υποπύραρχος, νομικός και υποψήφια διδάκτωρ, Έλενα Ράπτη, ο οικονομολόγος και πρόεδρος της Κοινότητας Διαλόγου “Σύνθεσις, Χρήστος Τριαντόπουλος, ενώ περιμένουν στην “ουρά” για κάποια έκπληξη, οι Αθ. Κοκκίνης, Έλενα Αντωνοπούλου και η Γιούλη Μποντού- Τοκαλή.

Ο γιατρός, Αθ. Λιούπης, έχει ήδη πει το “ναι” στον Κυριάκο Μητσοτάκη και αναμένεται πλέον την απόφαση του κόμματος για το αν θα τον ανακοινώσει μαζί με τους υπόλοιπους ή θα παραμείνει στο Περιφερειακό Συμβούλιο. Πάντως είναι γεγονός ότι ήδη, όπως και οι υπόλοιποι, δρα στην κοινωνία.

Γ. Καρεκλίδης

πηγή: magnesianews.gr

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΝΔ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ, ΜΑΓΝΗΣΙΑ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!