Παρασκευή
29
Σεπτέμβριος
Back

Οι Ευρω-Πράσινοι στο πλευρό των Πράσινων-ΔΗΜΑΡ

Θερμό χαιρετισμό και μήνυμα υποστήριξης στην υποψηφιότητα του Νίκου Χρυσόγελου έστειλε το Σάββατο από το Ευρωκοινοβούλιο η πρόεδρος των Πρασίνων Ρεμπέκα Χαρμς.

Η Ρεμπέκα Χαρμς αναφέρθηκε στο έργο του Νίκου Χρυσόγελου στο Ευρωκοινοβούλιο, παροτρύνοντας τους εκλογείς ψηφοφόρους να στείλουν τον συνδυασμό «Πράσινοι – Δημοκρατική Αριστερά» στη Βουλή.

Πιο συγκεκριμένα η κυρία Ρεμπέκα Χαρμς δήλωσε:
«Αγαπητοί Ελληνες την Κυριακή ψηφίζετε για το νέο σας Κοινοβούλιο. Ανάμεσα στους υποψηφίους υπάρχει ένας άνδρας που γνωρίζω πολύ καλα. Το όνομα του είναι Νίκος Χρυσόγελος.

» Ο Νίκος είναι ένας πραγματικά ‘Πράσινος’ πολιτικός. Υποστηρίζει αυτό που ο ίδιος αποκαλεί οικονομία της αλληλεγγύης και ως γνήσιος ‘Πράσινος’ από την θέση του στο Έυρωκοινοβούλιο λειτουργούσε πάντα με γνώμονα την καλύτερη δυνατή ανάπτυξη για την Ελλάδα.

»Ενδιαφέρεται πάντα για τις ανάγκες του κόσμου και του περιβάλλοντος και η βιωσιμότητα ήταν πάντα για αυτόν προτεραιότητά. Του εύχομαι επιτυχία στις εκλογές… τι άλλο να σας πω, ψηφίστε και ψηφίστε Νίκο».

Δείτε το βίντεο:

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!