Ο πρώτος βουλευτής που τίθεται σε κατ’ οίκον περιορισμό ο Χρυσαυγίτης Κουκούτσης

Ελεύθερο με περιοριστικούς όρους αποφάσισε το δικαστήριο να αφήσει τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Δημήτρη Κουκούτση, ο οποίος κατηγορείται για ένταξη και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση. Η απολογία του Δημήτρη Κουκούτση ήταν μαραθώνια, καθώς κράτησε περίπου οκτώ ώρες.

Στον Δημήτρη Κουκούτση επιβλήθηκε ένας πρωτοφανής όρος, καθώς, θα βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό φρουρούμενος με εξαίρεση την μετάβασή του στο Ελληνικό Κοινοβούλιο για την άσκηση των καθηκόντων του και τη μετάβασή του στο νοσοκομείο για κάποιο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. Στον χρυσαυγίτη βουλευτή επιβλήθηκε, ακόμη, απαγόρευση εξόδου από την χώρα. Στο σπίτι του θα υπάρχει επί 24ωρου βάσεως αστυνομική δύναμη, ενώ, αξίζει να σημειωθεί ότι ο κατ΄οίκον περιορισμός επιβάλλεται για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην ποινική του μεταχείριση μέτρησαν τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει και το ότι οι περιοριστικοί όροι που του επιβλήθηκαν είναι ικανοί να τον αποτρέψουν από την τέλεση νέων αδικημάτων.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής ήταν άψογος κατά τη διάρκεια της διαδικασίας και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις του δικαστηρίου. Μάλιστα, όσοι βρέθηκαν στα δικαστήρια κάνουν λόγο για φανερή αλλαγή στάσης από το συνηθισμένο επιθετικό προφίλ που υιοθετούν βουλευτές και στελέχη του ακροδεξιού κόμματος.

Υπενθυμίζεται, τέλος, ότι την ερχόμενη Τρίτη, 10 Ιουνίου, θα απολογηθεί ο Νίκος Κούζηλος, στις 12 και 13 Ιουνίου θα απολογηθούν η σύζυγος του Μιχαλολιάκου Ελένη Ζαρούλια και ο Μιχάλης Αρβανίτης, ενώ με ενδιαφέρον αναμένεται στις 16 Ιουνίου η απολογία του Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλου, ο οποίος έχει αποχωρήσει από την κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής, μιλώντας ευθέως για παράνομες ενέργειες.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΑΠΟΛΟΓΙΑ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΤΣΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!