Ο Πολάκης ζητά να μην αρθεί η ασυλία του

Να μην αρθεί η ασυλία του ζήτησε από τα μέλη της Επιτροπής Δεοντολογίας της Βουλής ο Παύλος Πολάκης, ο οποίος εγκαλείται για συκοφαντική δυσφήμιση μετά από μήνυση του Άδωνι Γεωργιάδη σχετικά με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η ακρόαση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας ολοκληρώθηκε με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας να κάνει λόγο για φθηνό αντιπερισπασμό του αντιπροέδρου της ΝΔ.

«Εγώ έπιασα τον κλέφτη και εκείνος μου κάνει μήνυση γιατί του μίλησα άσχημα», ανέφερε στους δημοσιογράφους ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας εξερχόμενος της Επιτροπής Δεοντολογίας και πρόσθεσε ότι τη δήλωση αυτή επανέλαβε και μέσα στην Επιτροπή Δεοντολογίας.

Ο κ. Πολάκης σημείωσε ότι δεν πρέπει να αρθεί η ασυλία του, καθώς η μήνυση αφορά την περίοδο άσκησης υπουργικών καθηκόντων και κατά συνέπεια θα πρέπει να κινηθεί διαδικασία συλλογής υπογραφών για τη συγκρότηση Προανακριτικής Επιτροπής και όχι η διαδικασία για την άρση της βουλευτικής ασυλίας.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΠΟΛΑΚΗΣ, ΖΗΤΑ, ΑΣΥΛΙΑ, ΜΗΝ ΑΡΘΕΙ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!