ο-κίναιδος-βελουχιώτης-ο-μητσοτάκη-380699
ΠΟΛΙΤΙΚΗ | 25.02.2021 | 14:31

Ο «κίναιδος» Βελουχιώτης, ο Μητσοτάκης και η οργή του Κουτσούμπα

Ο «κίναιδος» Βελουχιώτης, ο Μητσοτάκης και η οργή του Κουτσούμπα

Άστραψε και βρόντηξε στη Βουλή ο Δημήτρης Κουτσούμπας κατά του βουλευτή της ΝΔ, Μακάριου Λαζαρίδη για τον οποίο χαρακτήρισε «ανεκδιήγητο» ενώ υπογράμμισε είπε ότι έκανε μια ανάρτηση «βγαλμένη από τον βούρκο του ναζιστικού Χρυσαυγητισμού»

«Διαβάζω» είπε απευθυνόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη,  «ανάρτηση στενού συνεργάτη, βουλευτή σας. Όχι κάποιου τρολ, αλλά του βουλευτή σας, του Λαζαρίδη, που πριν λίγες μέρες το έκανε αυτό, μια ανάρτηση βγαλμένη από τον βούρκο του ναζιστικού Χρυσαυγητισμού! Έγραψε λοιπόν αυτός ο ανεκδιήγητος τύπος, είπε ο κ. Κουτσούμπας. «Πραγματικότητα είναι ότι τον κίναιδο και παιδεραστή Άρη Βελουχιώτη τον είχαν υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ στο γραφείο τους»!

“Να τον χαίρεστε”

«Μάλιστα», υπογράμμισε ο γραμματέας του ΚΚΕ,  «παρέπεμπε και σε σχετικό άρθρο ο βουλευτής σε γνωστό διαδικτυακό σκουπιδότοπο. Είναι και ψαγμένος εκτός από ψεκασμένος, τρομάρα του… Να τον χαίρεστε! Τόλμησε να βάλει στο στόμα του τον ήρωα της μεγαλειώδους Εθνικής Αντίστασης κατά της ναζιστικής γερμανικής κατοχής, που το άγαλμά του κοσμεί την πόλη της Λαμίας και το όνομά του είναι θρύλος και τραγουδήθηκε από όλο τον λαό μας πλην φασιστών και ταγματασφαλιτών».

«Σας διαβάζω», συνέχισε ο κ. Κουτσούμπας «τι είπε άλλος βουλευτής σας στις 17 Νοέμβρη 2020 για την εκδήλωση της επετείου του Πολυτεχνείου: «1.500 επίδοξοι δολοφόνοι του ΚΚΕ» είπε, αναφερόμενος στην εκδήλωση που έγινε τότε με όλα τα μέσα προστασίας! Έβαλε και την κοινοβουλευτική ομάδα του ΚΚΕ μέσα, η οποία συμμετείχε εκεί σύσσωμη. Θαυμάστε λοιπόν ποιότητα δημόσιου νεοδημοκρατικού λόγου. Αυτά, αλήθεια, πως τα λέτε; Οχετό; Κατήφορο; Μήπως πολιτικό λόγο και άποψη; Πείτε μας πώς τα χαρακτηρίζετε; Αν δεν τα καθοδηγείτε άμεσα, τα ανέχεστε και τα καλλιεργείτε! Η ΝΔ έχει ποτίσει χρόνια τώρα όλο αυτό τον βούρκο, ιδιαίτερα μέσω των μηχανισμών της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Λουστείτε τα, λοιπόν τώρα! Γιατί δεν μπορεί να μην ξέρετε ποιοι επιστρατεύουν άθλια, ρατσιστικά, μισαλλόδοξα σχόλια στα κοινωνικά δίκτυα».