Ο… καταλληλότερος πολιτικός αρχηγός για ρεβεγιόν – Ποιος προκρίνεται στην έρευνα της Rass

Η πρωτοβουλία του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης να επισπεύσουν την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας έφερε την πολιτική επικαιρότητα στο γιορτινό τραπέζι.

Εν μέσω γαλοπούλας, παϊδακιών και γουρουνοπούλας οι Ελληνες ενδέχεται να έχουν στο νου τους και την πολιτική. Το ενδεχόμενο όμως να συνεορτάσουν με κάποιον από τους πολιτικούς αρχηγούς τους βρίσκει μάλλον απρόθυμους.

Τις γιορτινές στιγμές τους πάντως δεν επιθυμούν να έχουν συνδαιτυμόνα κάποιον πολιτικό (60,0%). Αν όμως έπρεπε να το κάνουν πρώτος στη λίστα προτίμησης είναι ο Αλέξης Τσίπρας (10,6%), και ακολουθούν με μικρή διαφορά ο Σταύρος Θεοδωράκης (9,6%), και ο Αν. Σαμαράς (9,5%).

Ο κ. Τσίπρας έρχεται πρώτος στις προτιμήσεις κυρίως των γυναικών σχεδόν όλων των ηλικιακών κατηγοριών από 35 έως 64 χρόνων, θα ήταν εκλεκτός προσκεκλημένος των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ, των απόφοιτων λυκείου, και θα του έλεγαν τα βάσανα τους οι άνεργοι, οι αυτοαπασχολούμενοι και οι μισθωτοί του πολύπαθου ιδιωτικού τομέα, που κατοικούν στην Αττική και τη Κεντρική Ελλάδα.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης θα ήταν καλή παρέα για τους άνδρες διανοούμενους από 18 έως 34 χρόνων, που έχουν πανεπιστημιακές σπουδές ,εργάζονται στο δημόσιο και βρίσκονται εγκατεστημένοι στη βόρεια και νότια Ελλάδα.

Τον πρωθυπουργό θα προσκαλούσε ο μη ενεργός οικονομικά πληθυσμός (φοιτητές-νοικοκυρές-συνταξιούχοι) που εκ των πραγμάτων έχει περισσότερο χρόνο στη διάθεση του για να συζητήσει μαζί του το success story της οικονομίας.

Γηραιές κυρίες από 65 ετών έως την αιωνιότητα που κατοικούν στην Αττική και είναι απόφοιτοι της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης θα απολάμβαναν τη συντροφιά του πρωθυπουργού αν τους έκανε την τιμή να αποδεχθεί την πρόσκληση τους.

Πηγή: iefimerida.gr
ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΣΤΑΥΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ, ΕΛΛΑΔΑ, ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ, ΠΑΣΟΚ, ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ, RASS, ΡΕΒΕΓΙΟΝ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!