Ο Καρχιμάκης, η ΕΥΠ και τα μυστήρια

Για ηθική αυτουργία στο αδίκημα της παραβίασης μυστικών της πολιτείαςκαλείται να απολογηθεί την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου ο Μιχάλης Καρχιμάκης.

Για σκευωρία εναντίον του που θα καταρρεύσει κάνει λόγο το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ , ενώ από το κόμμα του δεν έχει γίνει οποιοδήποτε σχόλιο.

Στη δήλωσή του ο Μ. Καρχιμάκης αναφέρει τα εξής: «Όλα όσα γράφονται ή λέγονται σε βάρος μου είναι απολύτως αβάσιμα, γιατί είναι αντίθετα προς την αλήθεια. Υπήρξα και παραμένω ο άνθρωπος και πολιτικός που τολμά να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του, επειδή παγίως απέβλεψα στην τήρηση των δημοκρατικών αρχών και κυρίως στο σεβασμό και την διαφύλαξη των εθνικών συμφερόντων.

Οι ευτελείς ψευδολόγοι επιχειρούν ματαιοπονώντας να εξασφαλίσουν άλλοθι για την αμαρτωλή τους συμπεριφορά.

Η εναντίον μου σκευωρία θα καταρρεύσει.

Και όσοι νομίζουν ότι θα μου κλείσουν το στόμα, πλανώνται πλάνην οικτράν..«.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας, ο ανακριτής έφτασε στον πρώην υπουργό και γραμματέα του ΠΑΣΟΚ μετά από αναφορά στην οποία υπάλληλος της ΕΥΠ ισχυριζόταν ότι στις αρχές Δεκεμβρίου 2005 ο Μιχάλης Καρχιμάκης ζήτησε να κανονιστεί συνάντηση με τους συνδικαλιστές της υπηρεσίας.

Η υπογράφουσα την αναφορά ισχυρίζεται ότι η συνάντηση αυτή πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο «Πρυτανείο» στο Κολωνάκι, σύμφωνα με την Real. Σε αυτή τη συνάντηση ο κ. Καρχιμάκης απευθυνόμενος στην υπογράφουσα είπε: «Τι γίνεται; Δεν μου έχετε φέρει τελευταία από εκείνα τα ωραία χαρτιά».

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!