Ο γιος του Α. Σαμαρά πρόεδρος της Ένωσης Φοιτητών του Deree

«Κατά μάνα, κατά κύρη, κατά γιό και θυγατέρα», λέει ο λαός μας. Αυτή την παροιμία φαίνεται ότι στην οικογένεια Σαμαρά την έχουν πολύ ψηλά. Ο Κώστας Σαμαράς, ο γιος του Αντώνη και της Γεωργίας, εξελέγη πρόεδρος του αμερικανικού κολεγίου στην Αγία Παρασκευή.

Οι εκλογές πραγματοποιήθηκαν από τα μέλη του κολεγίου ηλεκτρονικά λόγω της πανδημίας. Ο Κώστας Σαμαράς σπουδάζει οικονομικά και στο πλαίσιο της προεκλογικής του καμπάνιας απευθύνθηκε στους συμφοιτητές με ένα βίντεο υπό τον τίτλο  We unify Deree.

Ανάμεσα στις άλλες προτάσεις που κατέθεσε ήταν πρωτοβουλίες αλληλεγγύης όπως το bazaar ρούχων, οι δωρεές σε φορείς που το έχουν ανάγκη και οι εθελοντικές αιμοδοσίες, καθώς επίσης και η καλύτερη πρόσβαση του κολεγίου στο Διαδίκτυο.

Στα βήματα του πατέρα λοιπόν ο γιός και νάτος από νωρίς, νωρίς πρόεδρος… Λέτε να το φτάσει τόσο ψηλά όσο ο πατέρας. Στην Ελλάδα εξάλλου έχουμε παράδοση με τις οικογένειες πολιτικών…

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΓΙΟΣ, ΣΑΜΑΡΑΣ, DEREE


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!