Ο Αλέξης Τσίπρας «κατέβασε» τους αγαπημένους πίνακες του Σαμαρά στο πρωθυπουργικό γραφείο

Μπορεί να πέρασε κάτι περισσότερο από ένας μήνας από όταν ανέλαβε τα ηνία της χώρας και να έχει να αντιμετωπίσει τεράστιες αλλαγές, όμως ο Αλέξης Τσίπρας έκανε ήδη τις απαραίτητες «παρεμβάσεις» στο πρωθυπουργικό γραφείο «προσθέτοντας» περισσότερο… φως, χρώμα και μοντέρνες πινελιές σε αυτό.

Το αποτέλεσμα των παρεμβάσεων έγινε ιδιαίτερα αισθητό κατά τη σημερινή συνάντηση του πρωθυπουργού με τον επικεφαλής του Ποταμιού, καθώς ο Αλέξης Τσίπρας ξενάγησε το Σταύρο Θεοδωράκη στο χώρο παρουσία φωτογράφων.

Τα βασικά στοιχεία που άλλαξαν ήταν οι πίνακες ζωγραφικής και η διαρύθμιση των επίπλων. Κάτι που όμως ήταν αρκετό για να μπει περισσότερο φως στο χώρο που διαθέτει μεγάλα παράθυρα.

Την αλλαγή πρόσεξε και ο ίδιος ο κ. Θεοδωράκης, αφού η περίφημη «Ελλάς Ευγνωμονούσα», ο πίνακας που υπήρχε επί Σαμαρά, αντικαταστάθηκε από την πιο μοντέρνας αισθητικής «Αντίθεση».

Αλλά και η συνάντηση των δύο ανδρών έγινε σε δύο άνετες λευκές πολυθρόνες μπροστά από δύο μεγάλα παράθυρα που γέμιζαν με φως το δωμάτιο.

Πολυθρόνες που βρίσκονταν σε άλλη γωνία του χώρου, πολύ πιο σκοτείνή, δίπλα στη βιβλιοθήκη,

Εκεί όπου πλέον βρίσκεται το γραφείο του πρωθυπουργού, με έναν νέο πίνακα και πολύ περισσότερο φως.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΤΣΙΠΡΑΣ, ΑΛΛΑΓΕΣ, ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΓΡΑΦΕΙΟ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!