Ντ.Μπακογιάννη για Ν.Φιλαδέλφεια: «Τα κορίτσια αυτά θέλουν διάλογο, όχι ακραίους χαρακτηρισμούς»

Την πλήρη διαφοροποίησή της υπέρ των 10 κοριτσιών για την παρέλασή τους αλά Monty Python, από τα υπόλοιπα στελέχη της ΝΔ καθώς και από τον δήμαρχο της Νέας Φιλαδέλφειας Γιάννη Βούρο, εξέφρασε χθες βράδυ μιλώντας στο action24 η Ντόρα Μπακογιάννη.

Η βουλευτής της ΝΔ, μεταξύ άλλων χαρακτήρισε τις όλες αντιδράσεις «υπερβολικές», ενώ τα έβαλε και με τον δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας Γιάννη Βούρο, υπογραμμίζοντας ότι η δήλωσή του για το περιστατικό ήταν «επιεικώς μη κατανοητή».

«Όλες αυτές οι αντιδράσεις για το ζήτημα της παρέλασης είναι υπερβολικές, και δη του δημάρχου επιεικώς μη κατανοητή», σημείωσε χαρακτηριστικά η κ. Μπακογιάννη και συμπλήρωσε ότι «τα κορίτσια αυτά θέλουν διάλογο, όχι ακραίους χαρακτηρισμούς».

Όλες αυτές οι αντιδράσεις για το ζήτημα της παρέλασης είναι υπερβολικές, και δη του δημάρχου επιεικώς μη κατανοητή. Τα κορίτσια αυτά θέλουν διάλογο, όχι ακραίους χαρακτηρισμούς.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γ. Βούρος είχε χαρακτηρίσει τα κορίτσια αυτά ως «γελοία υποκείμενα», ενώ είχε σημειώσει ότι ξεκίνησε η διαδικασία ταυτοποίησής τους.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, ΠΑΡΕΛΑΣΗ, ΚΟΡΙΤΣΙΑ, DEPT-Α


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!