Νοτοπούλου: «Επιστροφή στο παρελθόν κ. Ζέρβα;»

Κριτική στον Κωνσταντίνο Ζέρβα για την επιλογή του να τοποθετήσει από την 1η Σεπτεμβρίου τον Ευθύμη Φωτόπουλο στη θέση του γενικού γραμματέα του κεντρικού δήμου, ασκεί η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Θεσσαλονίκη Μαζί», Κατερίνα Νοτοπούλου.

Σε ανακοίνωση της η κ.Νοτοπούλου χαρακτηρίζει την επιλογή Φωτόπουλου «από τα πολύ παλιά υλικά της πόλης», προσθέτοντας πως «προτού καν αναλάβει η νέα διοίκηση σπεύδει να εξοφλήσει τα γραμμάτια στη ΝΔ».

Υποστηρίζει δε πως ο κ.Φωτόπουλος «δεν υπήρξε καλός δήμαρχος. Επί των ημερών του το χρέος του δήμου Δέλτα στην ΕΥΑΘ έφτασε τα 12 εκατομμύρια. Η αδιαφορία της διοίκησης του για τους Ρομά είναι γνωστή, ενώ από την πρώτη στιγμή που κλήθηκαν οι δήμοι να συμβάλλουν στη διαχείριση του προσφυγικού ζητήματος, ο κ.Φωτόπουλος και η διοίκησή του αρνήθηκαν την υποδοχή και την φιλοξενία των προσφύγων».

Στην ίδια ανακοίνωση της κ.Νοτοπούλου τονίζεται πως «ο ορισμός του προσώπου του κ.Φωτόπουλου στη νευραλγική αυτή θέση προσδίδει αρνητικό πρόσημο για το μέλλον της πόλης μας», εκφράζοντας παράλληλα το ερώτημα προς το νέο δήμαρχο: «Επιστροφή στο παρελθόν κ.Ζέρβα;».

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΝΟΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΖΕΡΒΑΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!