Νίκος Παππάς – πτωχευτικός κώδικας: «Η κυβέρνηση Μητσοτάκη διέταξε οικονομική γενοκτονία»

Ευθεία επίθεση προς την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας εξαπέλυσε ο Τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς με αφορμή τον νέο πτωχευτικό κώδικα,.

Ο κ. Παππάς, μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6, τόνισε ότι το νομοσχέδιο για τον νέο πτωχευτικό κώδικα πρόκειται για το χειρότερο νομοσχέδιο που έχει φέρει η κυβέρνηση Μητσοτάκη, που καταργεί κάθε προστασία της πρώτης κατοικίας, που ταυτίζει το φυσικό πρόσωπο με τις εταιρείες και που συνιστά μια ακραία νεοφιλελεύθερη αντίληψη.

Υπογραμμίζει, παράλληλα, ότι το νέο νομοσχέδιο θα επιταχύνει την ύφεση, θα διευκολύνει τις πτωχεύσεις των εταιρειών και πολλοί άνθρωποι θα μείνουν στον δρόμο.

Ο κ. Παππάς, καταληκτικά, αναφερόμενος στη συζήτηση στην αρμόδια επιτροπή για το νομοσχέδιο, στην οποία συμμετείχαν κοινωνικοί και εργατικοί φορείς που εξέφρασαν την άποψή τους για τον νέο πτωχευτικό κώδικα, διευκρίνισε ότι όλοι οι φορείς, πέρα από τους αντίστοιχους τραπεζικούς που το ενέκριναν, κατήγγειλαν το νομοσχέδιο της Νέας Δημοκρατίας.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ, ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ, ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!