νέο-τουρκικό-παραλήρημα-επίθεση-στην-1069959
ΠΟΛΙΤΙΚΗ | 14.09.2022 | 14:06

Νέο τουρκικό παραλήρημα: Επίθεση στην Κατερίνα Σακελαροπούλου επειδή πήγε στο Καστελόριζο!

Δεν περνάει μέρα που ο τουρκικός Τύπος να μην προχωρά σε εριστικά δημοσιεύματα, με την πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελαροπούλου να βρίσκεται στο στόχαστρο, επειδή επισκέφτηκε το… Καστελόριζο!

Είναι δε τέτοιο το παραλήρημα των Τούρκων, που η εφημερίδα Yenicag, αναφέρει πως «Η Πρόεδρος της Ελλάδας ξεπέρασε τα όρια. Απείλησε από τουρκικό νησί την Τουρκία»!

Στο ίδιο μήκος κύματος και η Aydinlik που κάνει λόγο για «Απειλές από το τουρκικό νησί για την Τουρκία», σημειώνοντας πως η Πρόεδρος της Δημοκρατίας : «απειλεί την Τουρκία από νησί, η ιδιοκτησία του οποίου δεν μεταβιβάστηκε ποτέ στην Ελλάδα».

H Sozcu τονίζει πως η Πρόεδρος της Δημοκρατίας : «Πήγε σε νησί που πρέπει να είναι αποστρατικοποιημένo», αναφέροντας πως φωτογραφήθηκε σε … «πολεμικές πόζες». Για «προκλητική περιοδεία της Σακελλαροπούλου στο Καστελόριζο» μιλάει η Υeni Safak.

Φυσικά, από πότε το Καστελόριζο λογίζεται ως τουρκικό νησί μόνο τα κατευθυνόμενα Μέσα Ενημέρωσης του Ερντογάν το γνωρίζουν, ωστόσο η όλη συμπεριφορά είναι ενδεικτική του πως η Άγκυρα έχει ενορχηστρώσει την προπαγάνδα της…