Νέα Δημοσκόπηση: Δείτε τη διαφορά ΝΔ με ΣΥΡΙΖΑ

Στις 20 μονάδες εκτοξεύεται η διαφορά που διατηρεί η ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με δημοσκόπηση της Opinion Poll. Την ίδια στιγμή οι πολίτες επικροτούν την πολιτική και τους χειρισμούς της κυβέρνησης σε κορωνοϊό και Ελληνοτουρκικά. Από την άλλη, οι πολίτες δείχνουν διχασμένοι στο θέμα του ανοίγματος των σχολείων ενώ σίγουρα προκαλεί αίσθηση πως ένα 17% των ερωτηθέντων απάντησε πως πιστεύει ότι ο κορωνοιός δεν υπάρχει.

Τους συνολικούς χειρισμούς της στα Ελληνοτουρκικά αποδέχεται το 67 %, στην περίπτωση του κορωνοιού το 70% και στην διαχείριση της οικονομικής κρίσης το 48%.

20 μονάδες διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ

Ν.Δ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ με 40,3% ( 41,2% τον Ιούλιο ) έναντι 19,5% ( 20,7% τον Ιούλιο).

Έτσι η διαφορά Ν.Δ – ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου γίνεται 20,8% έναντι 20,5% τον Ιούλιο.

Το ΚΙΝΑΛ και το ΚΚΕ διατηρούν τις επιδόσεις τους που εμφάνιζαν τον Ιούλιο με 5,8% και 5% αντίστοιχα.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ και το ΜΕΡΑ 25 εμφανίζουν μείωση με ποσοστά 3% και 2,2% έναντι 3,5% και 2,2% που εμφάνιζαν τον Ιούλιο.

Προβληματισμός για το άνοιγμα των σχολείων

Διχασμένη είναι η κοινή γνώμη στο αν η Κυβέρνηση έχει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο με βάση το οποίο θα ανοίξουν τα σχολεία με τρόπο ασφαλή. Το 45% απαντά ότι υπάρχει τέτοιο σχέδιο, το 43% έχει αντίθετη άποψη και το 12% δεν απαντά ή αποφεύγει να διατυπώσει άποψη.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!