Νέα διευθύντρια στο πολιτικό γραφείο του Τ. Θεοδωρικάκου - Aftodioikisi.gr
Κυριακή
20
Νοέμβριος
Back

Νέα διευθύντρια στο πολιτικό γραφείο του Τ. Θεοδωρικάκου

Νέα διευθύντρια στο πολιτικό γραφείο του Τ. Θεοδωρικάκου

Η Αντιστράτηγος εν αποστρατεία της Ελληνικής Αστυνομίας Κωνσταντία Κορώνη αναλαμβάνει ως Διευθύντρια στο πολιτικό γραφείο του Υπουργού

Προστασίας του Πολίτη Παναγιώτη Θεοδωρικάκου.

Ποια είναι:

Αποφοίτησε από τη Σχολή Αξιωματικών το 1990 με τελικό χαρακτηρισμό ¨ΑΡΙΣΤΑ¨. Υπηρέτησε σε διάφορες μάχιμες και επιτελικές Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας . Παρακολούθησε σεμινάρια τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό σε θέματα αστυνομικού ενδιαφέροντος και έλαβε μέρος σε Ομάδες Εργασίας , στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης ( CEPOL ).

Ολοκλήρωσε ευδόκιμα τις σπουδές της στο Τμήμα Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Επιτελών – Στελεχών της ΕΛ.ΑΣ το 2004.

Ως Αξιωματικός υπηρέτησε στη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής και Αρχηγείο Ελληνικής Αστυνομίας, στη Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής και στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου απ΄ όπου και αποστρατεύτηκε με το βαθμό του Υποστρατήγου, το 2016.

Από τότε μέχρι και σήμερα είναι μέλος του Τομέα Προστασίας του Πολίτη του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας.

Είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, του Τμήματος Πολιτικών και Οικονομικών Επιστημών.

Είναι γνώστης της Αγγλικής , Γαλλικής , Γερμανικής γλώσσας και μητέρα τριών τέκνων.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!