ΝΔ: Θυμήθηκε τον Καραμανλή που είχε ξεχάσει ο Μητσοτάκης - Aftodioikisi.gr
Πέμπτη
21
Οκτώβριος
Back

ΝΔ: Θυμήθηκε τον Καραμανλή που είχε ξεχάσει ο Μητσοτάκης

Οι ομιλίες του Κυριάκου Μητσοτάκη και ειδικά  οι έχοντες και ιστορικές αναφορές φαίνεται να έχουν μπει για τα καλά στο μικροσκόπιο των στελεχών της … παραδοσιακής δεξιάς.

«Κάτι ξεχάσατε κύριε Πρωθυπουργέ» γράφει στο πρώτο της θέμα η εφημερίδα «Εστία».

Τι ξέχασε (για μια ακόμα φορά) ο Κυριάκος Μητσοτάκης;

Να αναφερθεί κατά τη σεμνή τελετή της υπογραφής της αμυντικής συμφωνίας με τη Γαλλία στον ιδρυτή της ΝΔ, Κωνσταντίνο Καραμανλή (δείτε εδώ)

Τελικά χρειάστηκε «υπενθύμιση» από το Γραφείο Τύπου της ΝΔ για τα 47 χρόνια από την ίδρυση του κόμματος, ώστε να αναφερθεί το όνομα του “Εθνάρχη”:

«Στις 4 Οκτωβρίου 1974, στην αυγή μιας νέας δημοκρατικής περιόδου για τη χώρα, ο Εθνάρχης Κωνσταντίνος Καραμανλής ίδρυσε το μεγαλύτερο κόμμα της σύγχρονης Ελλάδας, τη Νέα Δημοκρατία. Το κόμμα που εδώ και 47 χρόνια εκπροσωπεί όλους τους Έλληνες. Το κόμμα μας έχει ταυτίσει την ιστορική του διαδρομή με την πορεία του έθνους. Η Νέα Δημοκρατία έχει καθορίσει όλα τα ιστορικά ορόσημα της μεταπολιτευτικής Ελλάδας.

47 χρόνια μετά είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις του μέλλοντος. Έχουμε ισχυρή αυτοπεποίθηση και την παρακαταθήκη του ιδρυτή μας. Το συμφέρον της πατρίδας, η ενότητα του λαού και ο ορθός πολιτικός λόγος είναι οι δικές μας πυξίδες για το μέλλον. Ένα μέλλον ευημερίας και ασφάλειας στο οποίο οι Έλληνες μπορούν να προσδοκούν και η Νέα Δημοκρατία μπορεί να υλοποιήσει».

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!