νδ-συριζα-στα-άκρα-για-την-αποφυλάκιση-877333
ΠΟΛΙΤΙΚΗ | 13.07.2022 | 20:10

ΝΔ- ΣΥΡΙΖΑ: Στα άκρα για την αποφυλάκιση Λιγνάδη

Σκληρή αντιπαράθεση έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την αποφυλάκιση Λιγνάδη.

Μόνο ένα κόμμα που έχει αποφασίσει να πορευτεί μέσα στο βούρκο και την αθλιότητα θα επιχειρούσε να μετατρέψει σε αντικείμενο χυδαίας κομματικής εκμετάλλευσης μια δικαστική απόφαση, για υπόθεση βιασμού.

Τα παραπάνω δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γ. Οικονόμου και πρόσθεσε:

Αρχικά με ανακοίνωση της Τομεάρχη Πολιτισμού Σίας Αναγνωστοπούλου χαρακτήριζε την καταδίκη Λιγνάδη «νίκη του δικού μας ηθικού και αξιακού συστήματος», επιχειρώντας να καπηλευθεί πολιτικά μια δικαστική απόφαση για υπόθεση μάλιστα ποινικού και όχι πολιτικού ενδιαφέροντος. Στη συνέχεια ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ηλιόπουλος επιχείρησε να χρεώσει τη δικαστική απόφαση, για απόλυση του κ. Λιγνάδη με περιοριστικούς όρους, στον Πρωθυπουργό και την Υπουργό Πολιτισμού!

Πρόκειται για μια άθλια συκοφαντία, για τον ορισμό της τοξικότητας, που συνιστά δολοφονία χαρακτήρων και υπονόμευση των θεσμών. Αυτά είναι που συνιστούν τον «τραμπισμό αλά γκρέκα». Η στάση του αυτή είναι όνειδος για ελληνικό κοινοβουλευτικό κόμμα.

Ηλιόπουλος: Δύο φορές ντροπή

Άμεση ήταν η αντίδραση του εκπρόσωπου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Ηλιόπουλου, ο οποίος σχολίασε:  Μια φορά ντροπή για την αποφυλάκιση Λιγνάδη, δυο φορές ντροπή για την ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου κ. Οικονόμου.​