ΝΔ: Στις 16 και 17 Δεκεμβρίου το Τακτικό Συνέδριο

  • Απο stergios
  • 9 Δεκεμβρίου 2017 - 20:18
  • Comments Off

Η Νέα Δημοκρατία ολοκλήρωσε τα Προσυνέδρια και προχωρά στο 11o Τακτικό Εθνικό Συνέδριό της, στις 16 και 17 Δεκεμβρίου, όπως ενημερώνει με ανακοίνωσή της.

Όπως πριν από κάθε Προσυνέδριο, έτσι και ενόψει του Συνεδρίου, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης απευθύνεται σε όλους τους πολίτες και ζητά τη συμμετοχή τους και τη γνώμη τους για κρίσιμα θέματα που αφορούν στην πορεία της χώρας, την πολιτική κατάσταση, τις αξιώσεις τους από τη Νέα Δημοκρατία.

«Στόχος είναι η συμμετοχή της κοινωνίας στη διαμόρφωση των θέσεων και των προτεραιοτήτων για την Ελλάδα που θέλουμε και μπορούμε, όλοι μαζί, να χτίσουμε. Την Ελλάδα που αξίζουμε», αναφέρει η ΝΔ, καταλήγοντας:

«Ενόψει του Συνεδρίου, στο οποίο ο Πρόεδρος του Κόμματος κ. Κυριάκος Μητσοτάκης θα παρουσιάσει το όραμά του για την Ελλάδα, η Νέα Δημοκρατία απευθύνει σε όλους τους πολίτες – και όχι μόνο στα μέλη της – ερωτηματολόγιο για τις εκτιμήσεις τους ως προς τις προοπτικές της σημερινής κατάστασης, τον πολιτικό διάλογο, τις προτεραιότητες της αυριανής Κυβέρνησής της. Πως βλέπουν να εξελίσσεται η κατάσταση στη χώρα, τι να αποφύγει και πως να ενισχύσει την εικόνα της η Νέα Δημοκρατία, τι μετρά περισσότερο για μια Κυβέρνηση, ποιο θέλουν να είναι το πρώτο νομοσχέδιο της Κυβέρνησής της;».

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΤΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ, ΠΡΟΣΥΝΕΔΡΙΑ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!