ΝΔ σε ΣΥΡΙΖΑ: «Έλεος πια με την αντιπολίτευση της μικρότητας!»

Για αντιπολίτευση μικρότητας εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο η ΝΔ, αφού όπως επισημαίνει η συνάντηση του πρωθυπουργού στην Αντίπαρο «με ανθρώπους που ασκούν σημαντική παγκόσμια επιρροή» αντί να αντιμετωπίζεται θετικά από όλες τις πολιτικές δυνάμεις, «στον ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε οργή».

Μάλιστα, το κυβερνών κόμμα σε ανακοίνωσή του αναφέρει πως «τα λαγωνικά του κ. Τσίπρα ανακάλυψαν βεβήλωση του αρχαιολογικού χώρου του Δεσποτικού από την επίσκεψη εκεί του πρωθυπουργού» επισημαίνοντας πως όχι μόνο δεν απαιτείται άδεια για να επισκεφθεί κάποιος την παραλία στο Δεσποτικό, αλλά πως το δείπνο με τον Τομ Χανκς και τον Τζεφ Μπέζος έγινε σε άλλο χώρο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ αναφέρει:

«Την Κυριακή το βράδυ ο Πρωθυπουργός και η σύζυγός του προσκλήθηκαν και δείπνησαν με ανθρώπους που ασκούν σημαντική παγκόσμια επιρροή, οι οποίοι έκαναν διακοπές στα ελληνικά νησιά. Το γεγονός αυτό θα έπρεπε να αντιμετωπίζεται θετικά από όλες τις πολιτικές δυνάμεις αφού τα οφέλη για την προβολή της χώρας είναι προφανή. Στον ΣΥΡΙΖΑ όμως προκάλεσε οργή!

Αυτή τη φορά τα λαγωνικά του κ. Τσίπρα ανακάλυψαν βεβήλωση του αρχαιολογικού χώρου του Δεσποτικού από την επίσκεψη εκεί του Πρωθυπουργού, του Τόμ Χάνκς, του Τζεφ Μπέζος, της Ρίτα Γουίλσον, του Μπάρι Ντίλερ, της Νταϊάν φον Φύρστενμπεργκ του Άντερσον Κούπερ, και ρωτούν αν υπήρξε άδεια από την Εφορία Αρχαιοτήτων.

Τους ενημερώνουμε λοιπόν ότι δεν απαιτείται άδεια για να επισκεφθεί κάποιος με την παρέα του, την παραλία στο Δεσποτικό. Πόσο μάλλον όταν το δείπνο, που τόσο τους ενόχλησε, έγινε αλλού! Έλεος πια με την αντιπολίτευση της μίρλας και της μικρότητας!»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]