ΝΔ: Προσφεύγει στο ΕΣΡ για δημοσκόπηση -Κατηγορεί Μαξίμου για προπαγάνδα

Την έντονη αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσε η κίνηση πηγών της Κουμουνδούρου που έφεραν στο προσκήνιο και δημοσίευσαν ανεπίσημη ενημέρωση, στην οποία παρουσιάζονται στοιχεία εταιρείας, η οποία βρίσκεται εκτός του συστήματος πιστοποίησης.

Η αντίδραση της οδού Πειραιώς ήταν ακαριαία, αμέσως μόλις ήρθε στο φως της δημοσιότητας το συγκεκριμένο non paper της Κουμουνδούρου. Η προπαγάνδα τους δεν έχει όρια» λέει η ΝΔ για το Μαξίμου. Βασιζόμενοι στο γεγονός ότι στο «non paper» που εξέδωσε, η Κουμουνδούρου επικαλείται στοιχεία δημοσκόπησης εταιρείας εκτός συστήματος πιστοποίησης. Προφανώς πρόκειται για την Common View, η οποία διενήργησε τη δημοσκόπηση για λογαριασμό του news247.gr 

Όπως έγινε γνωστό πριν λίγα λεπτά, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα προσφύγει αύριο στο ΕΣΡ, ζητώντας να διασφαλιστεί η τήρηση της νομιμότητας. Παράλληλα, γαλάζιες πηγές εξαπέλυσαν δριμύτατη επίθεση κατά του Μεγάρου Μαξίμου.

«Η παρέα του Μεγάρου Μαξίμου για μεγάλο διάστημα κατήγγειλε συλλήβδην τις εταιρείες δημοσκοπήσεων. Τώρα βγάζει non paper χρησιμοποιώντας στοιχεία μιας άγνωστης εταιρείας εκτός συστήματος πιστοποίησης, εκτός ΣΕΔΕΑ, εκτός οποιουδήποτε ελέγχου, χωρίς καμία παρουσία και εκπροσώπηση. Η προπαγάνδα τους δεν έχει όρια. Η Νέα Δημοκρατία αύριο προσφεύγει στο Ε.Σ.Ρ. προκειμένου να διασφαλιστεί η τήρηση της νομιμότητας στη διεξαγωγή και δημοσιοποίηση των δημοσκοπήσεων», τονίζουν κύκλοι της Νέας Δημοκρατίας.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΕΣΡ, ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ, ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!