ΝΔ-ΝΟΔΕ Κέρκυρας: Ομόφωνη αντίδραση στην υποψηφιότητα Κράτσα για την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων

Ένα μεγάλο «αγκάθι» θα έχει να αντιμετωπίσει κατά την επίσκεψή του στην Κεφαλονιά, το ερχόμενο Σάββατο 20 Οκτωβρίου ανήμερα της εορτής του Αγίου Γερασίμου, ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, σε περίπτωση, που, όπως διαρρέουν από την Πειραιώς, ανακοινώσει την Ρόδη Κράτσα, ως υποψήφια του κόμματος στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.

Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, η μεγαλύτερη Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή (ΝΟΔΕ) της ΝΔ στα Ιόνια, αυτή της Κέρκυρας, σε κλειστή συνεδρίασή της την περασμένη Τετάρτη 10 Οκτωβρίου έλαβε ομόφωνη απόφαση κρατώντας αποστάσεις από την επιλογή της Πειραιώς και δείχνοντας, εμμέσως πλην σαφώς, την προτίμησή της στον πρώην περιφερειάρχη Σπύρο Σπύρου, ο οποίος συναντήθηκε πρόσφατα με τον πρόεδρο της ΝΔ. 

Συγκεκριμένα, στην απόφασή της που, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες έχει ήδη σταλεί και στην Πειραιώς η ΝΕ Κέρκυρας της ΝΔ αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι:

-Προκειμένου για την επιλογή των αιρετών της περιοχής, θα πρέπει να ερωτηθεί.

-Ο υποψήφιος θα πρέπει να ζει στην Κέρκυρα, όπου κατοικεί το 52% του συνολικού πληθυσμού της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων. Υπενθυμίζεται ότι η Κράτσα κατάγεται από την Ζάκυνθο, και δεν κατοικεί στο νησί.

-Ο υποψήφιος θα πρέπει είναι αναγνωρίσιμος και να είναι αποδεκτός στην τοπική κοινωνία.

-Ο υποψήφιος θα πρέπει να έχει προηγούμενη εμπειρία στην αυτοδιοίκηση και σημαντική πολιτική διαδρομή.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΝΔ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ, ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ, ΥΠΟΨΗΦΙΑ, ΡΟΔΗ ΚΡΑΤΣΑ, ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΕΡΚΥΡΑΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!