ΝΔ: Μεγαλοπρεπές «άδειασμα» Κυρανάκη από Σπυράκη

  • Απο stergios
  • 10 Δεκεμβρίου 2017 - 14:00
  • Comments Off

Ένα μεγαλοπρεπές πολιτικό άδειασμα στον αναπληρωτή εκπρόσωπο Τύπου Κώστα Κυρανάκη, επεφύλαξε η Μαρία Σπυράκη, προφανώς μετά από σχετικές κατευθυντήριες γραμμές που έδωσε ο ίδιος ο σημερινός πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης. Αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις του πρώτου περί «αποστρατείας της παλιάς γενιάς» από τη ΝΔ.

«Οι απόψεις που εκφράζει ο κ. Κυρανάκης είναι προσωπικές. Ο κ. Μητσοτάκης έχει απαντήσει ξεκάθαρα», τόνισε η Μαρία Σπυράκη μιλώντας στον Τάκη Χατζή και την εκπομπή «Ακραίως».

Aπό τις πρώτες κιόλας τοποθετήσεις της, έσπευσε να αποκηρύξει όσα φέρεται να δήλωσε πρόσφατα ο κ. Κυρανάκης περί ανάγκης «αποστρατεία» της προηγούμενης γενιάς στελεχών, μεταξύ των οποίων και της Ντόρας Μπακογιάννη. Μια τοποθέτηση που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στο εσωτερικό της γαλάζιας παράταξης.

Παράλληλα για την κατάρτιση των «γαλάζιων» ψηφοδελτίων η κ. Σπυράκη υπογράμμισε ότι «έχουμε μεγάλο ανταγωνισμό και προσέλευση υποψηφίων. Ήρθαν άνθρωποι που δεν είχαν σχέση με την πολιτική ή τη Νέα Δημοκρατία. Υπάρχει μεγάλη προσέλευση δυνητικών υποψηφίων για τα ψηφοδέλτια της ΝΔ. Αυτό είναι θετικό» και πρόσθεσε «Κανένας δεν πρέπει να θεωρεί δεδομένο τον εαυτό του».

Αναφερόμενη στο «κόψιμο» της Ντόρας Μπακογιάννη που δεν θα αναλάβει κάποια υπουργική θέση στην κυβέρνηση της ΝΔ, η κ. Σπυράκη τόνισε πως είναι ένα πρόσωπο με «ξεχωριστή προσφορά και πολιτικό εκτόπισμα» και συμπλήρωσε πως η «διακυβέρνηση δεν μπορεί να είναι οικογενειακή υπόθεση». Μάλιστα τόνισε πως αυτό είναι το μήνυμα που στέλνει η απόφαση του κ. Μητσοτάκη.

«Η απόφαση του Κ. Μητσοτάκη για τη Ντ. Μπακογιάννη στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα», ξεκαθάρισε.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΜΑΡΙΑ ΣΠΥΡΑΚΗ, ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ, ΚΩΣΤΑΣ ΚΥΡΑΝΑΚΗΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!