νδ-για-υποψήφιο-βουλευτή-συριζα-τον-α-641147
ΠΟΛΙΤΙΚΗ | 21.02.2023 | 20:34

ΝΔ για υποψήφιο βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ: «Τον αφήνουμε στον βούρκο του»

Επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ μετά την ανακοίνωση της συμμετοχής του Βασίλη Γλέζου στο ψηφοδέλτιό του στις Κυκλάδες, εξαπέλυσε η ΝΔ, σημειώνοντας ότι με την υποψηφιότητά του «αποκαλύπτει καθημερινά το τοξικό κλίμα με το οποίο θα κινηθεί στην προεκλογική περίοδο».

«Προφανώς αποτελεί επιβράβευση για τα χυδαία συνθήματα κατά της ΝΔ, δίπλα στα οποία φωτογραφίζεται και για τα βρώμικα hashtag κατά του Πρωθυπουργού», επισημαίνει και ξεκαθαρίζει ότι η Νέα Δημοκρατία δεν θα τον ακολουθήσει αλλά θα συνεχίσει να μιλάει για τα προβλήματα των πολιτών και τις λύσεις που προτείνει, καταλήγοντας: «Τον αφήνουμε στον βούρκο του».

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Ο ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε τη συμμετοχή του κ. Βασίλη Γλέζου στο ψηφοδέλτιό του στις Κυκλάδες.

Η υποψηφιότητά του προφανώς αποτελεί επιβράβευση για τα χυδαία συνθήματα κατά της ΝΔ, δίπλα στα οποία φωτογραφίζεται και για τα βρώμικα hashtag κατά του Πρωθυπουργού, τα οποία αναρτά και δείχνει με τον πιο σαφή τρόπο, αυτό που ξέρουν όλοι: ότι πίσω από αυτά βρισκόταν το κόμμα του κ. Τσίπρα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ αποκαλύπτει καθημερινά το τοξικό κλίμα με το οποίο θα κινηθεί στην προεκλογική περίοδο. Δεν θα τον ακολουθήσουμε. Εμείς θα συνεχίσουμε να μιλάμε για τα προβλήματα των πολιτών και τις λύσεις που προτείνουμε. Τον αφήνουμε στον βούρκο του».