ΝΔ: Διέγραψε τον «γαλάζιο» συνδικαλιστή της ΠΟΕ-ΟΤΑ με το «μαϊμού» μεταπτυχιακό

Εκτός ΝΔ βρίσκεται πλέον ο «γαλάζιος» συνδικαλιστής της ΠΟΕ-ΟΤΑ και του δήμου Αθηναίων Βασίλης Πολυμερόπουλος που κρίθηκε ένοχος από το Τριμελές Πλημελλειοδικείο Αθηνών για «μαϊμού» μεταπτυχιακό. Λίγες ώρες μετά το σχετικό δημοσίευμα της aftodioikisi.gr, με ανακοίνωσή του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης  κάνει γνωστό ότι «ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κ. Λευτέρης Αυγενάκης, λαμβάνοντας υπόψη το Καταστατικό, τις ιδεολογικές αρχές και θέσεις του Κόμματος της Νέας Δημοκρατίας και την υπ’ αριθ. 26124/15-09-2017 απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, αποφάσισε την διαγραφή του κ. Πολυμερόπουλου Βασίλη του Κωνσταντίνου από μέλος του Κόμματος, καθώς και την απώλεια των δικαιωμάτων και αξιωμάτων που απορρέουν από αυτήν».

Όπως έχει γράψει η aftodioikisi.gr, ο Βασίλης Πολυμερόπουλος, ο οποίος, εκτός από μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΠΟΕ-ΟΤΑ και πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στο Δήμο Αθηναίων (ΣΕΔΑ) είναι και μέλος της Πολιτικής Επιτροπής και πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας, επικεφαλής της παράταξης της ΔΑΚΕ στον δήμο Αθηναίων μέλος της ΔΑΚΕ Δημοσίου αλλά και της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΑΔΕΔΥ, κατηγορείται ότι αποκόμισε υπηρεσιακά και μισθολογικά οφέλη (σ.σ. έγινε διευθυντής στα ΚΕΠ του δήμου Αθηναίων) με βάση ένα «πλαστό» (αμφισβητούμενο) μεταπτυχιακό του Παντείου Πανεπιστημίου.

ΝΔ: Επιμένει στον έλεγχο των συμβάσεων του ΠΔ Παυλόπουλου

Στην ίδια ανακοίνωση η ΝΔ υπενθυμίζει ότι «ο έλεγχος των πλαστών πτυχίων και πιστοποιητικών ξεκίνησε την περίοδο που ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης», Και προσθέτει, επιτιθέμενη στο κυβερνών κόμμα: «Τότε, που ο ΣΥΡΙΖΑ καταψήφιζε και ήταν απέναντι σε κάθε έλεγχο νομιμότητας, στηρίζοντας με αυτόν τον τρόπο περιπτώσεις σαν αυτή του κ. Πολυμερόπουλου. Καλά θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ, αντί να μας κουνάει το δάχτυλο, να ενημερώσει τους πολίτες γιατί σταμάτησε από τον Ιανουάριο του 2015 τους ελέγχους για την ορθή τήρηση της μετατροπής συμβάσεων ορισμένου σε αορίστου χρόνου (σ.σ. του ΠΔ 164/2004, γνωστού ως ΠΔ Παυλόπουλου). Επίσης, πόσες υποθέσεις επίορκων δημοσίων υπαλλήλων παραμένουν εκκρεμείς στα Πειθαρχικά Συμβούλια, με ορατό τον κίνδυνο στο τέλος του έτους πολλοί από αυτούς να επιστρέψουν στις υπηρεσίες τους».

Δείτε ακόμη:

ΥΠΔΑ: Η διαγραφή Πολυμερόπουλου δεν εξιλεώνει τη ΝΔ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΝΔ, ΔΙΑΓΡΑΦΗ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΟΛΥΜΕΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΑΙΜΟΥ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!