Να συλληφθεί ο δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας ζητά «Χρυσαυγίτης» βουλευτής

Μετά τη μήνυση που κατέθεσαν τρεις βουλευτές της «Χρυσής Αυγής» κατά του Σωτήρη Ζαριανόπουλου, δημοτικού συμβούλου ΚΚΕ στο δ.σ. Θεσσαλονίκης, άλλος ένας βουλευτής του ακροδεξιού κόμματος στρέφεται κατά αιρετού της Α/Βάθμιας Αυτοδιοίκησης: πρόκεται για το Μιχάλη Αρβανίτη (Αχαΐας) που στρέφεται κατά του δημάρχου Δυτικής Αχαΐας Ανδρέας Παναγιωτόπουλου και τον κατηγορεί για εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση. Ζητεί, δε, την επ’ αυτοφώρω σύλληψή του, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πελοπόννησος».

Σύμφωνα με τη μήνυση, ο δήμαρχος σε τοπική εφημερίδα χαρακτήρισε τους «Χρυσαυγίτες» ως «αποβράσματα της κοινωνίας», ενώ άφησε υπονοούμενα ότι εμπλέκονται σε περιστατικά βίας.

«Άνθρωποι που δεν έχουν μπει ποτέ σε εκκλησία και δεν έχουν βοηθήσει ποτέ κανέναν, προσπαθούν να μας πείσουν ότι ενδιαφέρονται… Θα μας βρουν απέναντί τους», δηλώνει ο Ανδρέας Παναγιωτόπουλος, προχωρώντας σε σκληρές δηλώσεις στην «Πελοπόννησο της Κυριακής».

Με πληροφορίες από «Πελοπόννησο της Κυριακής»

Διαβάστε επίσης:
Μήνυση «Χρυσαυγιτών» βουλευτών κατά δημοτικού συμβούλου Θεσ/νίκης ΚΚΕ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!