Ν. Παπάς: «Μητσοτάκης και Καραμανλής κάνουν σόου για να κρύψουν το μπάχαλο στα ΜΜΜ»

  • Απο Aftodioikisi News
  • 9 Απριλίου 2021 - 13:42
  • Comments Off

Ν. Παπάς: «Μητσοτάκης και Καραμανλής κάνουν σόου για να κρύψουν το μπάχαλο στα ΜΜΜ»

Για «σώου» στο οποίο πρωταγωνιστούν, Μητσοτάκης, Καραμανλής, Κεφαλογιάννης και παρατρεχάμενοι κυβερνητικοί, προκειμένου να καλύψουν το μπάχαλο στα μέσα μεταφοράς, τονίζει σε ανακοίνωσή του ο Νίκος Παπάς αναφερόμενος στην επίσκεψη του Πρωθυπουργού στο αμαξοστάσιο.

«Μητσοτάκης, Καραμανλής, Κεφαλογιάννης και παρατρεχάμενοι κυβερνητικοί κατάφεραν σήμερα να «γεννήσουν» στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ ένα ακόμα επικοινωνιακό σόου. Μετά από έναν χρόνο πανδημίας, ασφυκτικών συνωστισμών στις αστικές συγκοινωνίες και υπερμετάδοσης του κορωνοϊού στα ΜΜΜ, «αυτοθαυμάζονται» για την παραλαβή 40 νοικιασμένων και μεταχειρισμένων λεωφορείων. Οχημάτων που, σύμφωνα με καταγγελίες εργαζομένων, δεν πληρούν βασικά κριτήρια, σε σχέση με τον υπόλοιπο στόλο της ΟΣΥ και τις ανάγκες που προκύπτουν λόγω της πανδημίας. Οχημάτων με λίγα παράθυρα, «ανοιγμένα» με πατέντες, και κοινές εισόδους/εξόδους επιβατών που θα επιτείνουν το πρόβλημα της μετάδοσης του ιού» επισημαίνει ο κ. Παπάς και υπογραμμίζει:

«Οι κύριοι Μητσοτάκης και Καραμανλής τα έχουν κάνει μπάχαλο. Η αδράνεια τους είναι εγκληματική. Θα έπρεπε να ντρέπονται. Όχι να «αυτοθαυμάζονται».

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ, Ν. ΠΑΠΑΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!