Ν. Κακλαμάνης: Να αλλάξει το νομοθετικό πλαίσιο για τις άδειες θεατρικών σκηνών της Αθήνας

Την ανάγκη για άμεση αλλαγή του πεπαλαιωμένου, όπως το χαρακτηρίζει, νομοθετικού πλαισίου, που διέπει τις άδειες λειτουργίας των πάσης φύσεως θεατρικών σκηνών, επισημαίνει ο βουλευτής Α’ Αθηνών της ΝΔ, Νικήτας Κακλαμάνης, με ερώτησή του προς τους υπουργούς Εσωτερικών, Γιάννη Μιχελάκη και Πολιτισμού και Αθλητισμού, Πάνο Παναγιωτόπουλο.

Ο Ν. Κακλαμάνης αναφέρει «επί δημαρχίας μου είχα αναλάβει προσωπικά το ρίσκο της αδειοδότητης των θεάτρων, προκειμένου η πρωτεύουσα να μη στερηθεί αυτούς τους χώρους πολιτισμού αλλά και να μη χαθούν πολλές θέσεις εργασίας», ωστόσο σημειώνει ότι αυτό θα πρέπει να σταματήσει, καθώς οι δημοτικές αρχές έρχονται συνεχώς σε δύσκολη θέση.

Παράλληλα, τονίζει ότι υπάρχει ομόφωνη εισήγηση του Δημοτικού Συμβουλίου της Αθήνας και των αρμόδιων φορέων για το θέμα και ζητά να ενημερωθεί από τα αρμόδια υπουργεία πότε θα έρθει προς ψήφιση στη Βουλή το νέο σχέδιο νόμου για την αδειοδότηση των θεατρικών σκηνών.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΑΔΕΙΕΣ, Ν ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ, ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΣΚΗΝΕΣ ΑΘΗΝΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!