Μπακογιάννη: Ενοχλήθηκα από την απόφαση του Κυριάκου να μείνω εκτός κυβέρνησης

Η Ντόρα Μπακογιάννη αποκάλυψε ότι ενοχλήθηκε όταν με απόφαση του Πρωθυπουργού έμεινε εκτός κυβερνησης ενώ παραδέχτηκε ότι υπήρξε ανατγωνιστική απέναντι στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Για όλους και για όλα μίλησε η Ντόρα Μπακογιάννη σε μια διαφορετική συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day. Μεταξύ άλλων η αδελφή του Κυριάκου Μητσοτάκη είπε ότι υπήρξε ανταγωνισμός μεταξύ τους και ότι δυσκολεύτηκε να διαχειριστεί την απόφαση του Πρωθυπουργού να μη συμμετέχει στην κυβέρνηση.

«Υπήρξα ανταγωνιστική (σ.σ. απέναντι στον Κυριάκο Μητσοτάκη) και υπήρξαν στιγμές που ήταν δύσκολες. Όταν, ας πούμε, πάρθηκαν αυτές οι αποφάσεις ότι για λόγους οικογενειακούς και τα λοιπά δεν έπρεπε να συμμετέχω στην κυβέρνηση. Ήταν δύσκολο στην αρχή για μένα να το διαχειριστώ για να είμαι τελείως ξεκάθαρη. Μετά όμως κατάλαβα ότι μπορούσα να είμαι χρήσιμη κι αποτελεσματικά χρήσιμη χωρίς να είμαι στην κυβέρνηση. Από εκείνη τη στιγμή ξαναβρήκα πλήρως την ισορροπία μου και είμαι μια χαρά», είπε χαρακτηριστικά.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!