Μίχος για αιρετούς: Μόνη αντίδραση να παραδώσουν τα οφίτσια τους

Σκληρός με τους πρώην συναδέλφους του, τους δημάρχους αλλά και με τους περιφερειάρχες που ζητούν να κοπούν χρήματα από τους ΚΑΠ, προκειμένου να μην υπάρξουν περικοπές στις αντιμισθίες, είναι ο γραμματέας της «Κοινωνικής Συμφωνίας» και πρώην δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας Λάμπρος Μίχος. «Αν θέλουν στοιχειωδώς, έστω και την ύστατη ώρα να αντιδράσουν στις περικοπές που γίνονται συνολικά στην Αυτοδιοίκηση αλλά και στις αντιμισθίες, να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων : να παραδώσουν τα «οφίτσιά» τους και να κινητοποιήσουν το λαό», υπογραμμίζει σε δήλωσή του στην aftodioikisi.gr.

Αναφερόμενος στο Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα 2013-2016, τονίζει πως «το πρόγραμμα δεν είναι οικονομικό, αλλά πολιτικό. Με αυτά τα μέτρα, καταστρέφεται ουσιαστικά ο θεσμός της Αυτοδιοίκησης, ο οποίος λειτουργικά και οργανωτικά είναι ο μόνος ικανός που μπορεί να μετασχηματίσει το κράτος και να ανασυγκροτήσει το κοινωνικό κράτος».

 

Διαβάστε επίσης:
ΑΙΡΕΤΟΙ: ΚΟΨΤΕ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΕΣ & ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΜΑΣ!
ΣΥΡΙΖΑ: Απαράδεκτες ΕΝΠΕ, ΚΕΔΕ που ζητούν μείωση ΚΑΠ αντί περικοπές σε αντιμισθίες
Τζόκας: Κόβουν από την κοινωνία για να μην γίνουν μειώσεις στους μισθούς τους

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΣΥΜΦΩΝΙΑ (ΚΑΤΣΕΛΗ-ΚΑΣΤΑΝΙΔΗΣ)


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!