μητσοτάκης-βούτυρο-στο-ψωμί-ανδρουλά-1068686
ΠΟΛΙΤΙΚΗ | 11.09.2022 | 13:36

Μητσοτάκης: Βούτυρο στο ψωμί Ανδρουλάκη για ρήξη με ΝΔ, οι υποκλοπές!

Επίθεση στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ Νίκο Ανδρουλάκη τόσο για το θέμα των υποκλοπών όσο και για την άρνηση, όπως είπε, συγκυβέρνησης μαζί του, εξαπέλυσε ο πρωθυπουργός. Συγκεκριμένα, απαντώντας σε σχετικό ερώτημα στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου στην 86η ΔΕΘ, ο κ. Μητσοτάκης υποστήριξε ότι:

-Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επιχειρεί «συνεχή εργαλειοποίηση του θέματος», προσθέτοντας ότι «μπορεί πάντα να πάει στην ΕΥΠ και να ενημερωθεί». Σύμφωνα με τον πρωθυπουργό «κανείς δεν πρέπει να εξαιρείται δια νόμου», καθώς «τα όποια ρήγματα στην εθνική ασφάλεια δε θα γίνουν από μανάβηδες και υδραυλικούς». Παράλληλα, υποστήριξε ότι η παρακολούθηση Ανδορυλάκη «ήταν και νόμιμη και επιβεβλημένη, όμως απαιτούσε μεγαλύτερη ευαισθησία στους χειρισμούς από τον Διοικητή της ΕΥΠ».

– «Ήταν βούτυρο στο ψωμί του κ. Ανδρουλάκη», για να επιμείνει στη «γραμμή ρήξης με τη ΝΔ. Μου κάνει εντύπωση γιατί ακολουθεί μια πολιτική που τον φέρνει σε απόσταση από το δικό του κοινό», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός, υπενθυμίζοντας ότι  «με το ΚΙΝΑΛ είχαμε συγκυβέρνηση»